Με μόλις 19% αποτελεσματικότητα του εμβολίου, μας «φλόμωσαν» στα ψέματα και μας πωλούν φτηνιάρικο τσαμπουκά από πάνω

Με μόλις 19% αποτελεσματικότητα του εμβολίου, μας «φλόμωσαν» στα ψέματα και μας πωλούν φτηνιάρικο τσαμπουκά από πάνω

Μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των δεδομένων από το Ην. Βασίλειο

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Πολλοί θα θεωρήσουν εξαιρετικά επιθετικό τον τίτλο του άρθρου, παρά το επί της ουσίας περιεχόμενό του στη βάση επιστημονικών δεδομένων. Έτσι είναι!
Αλλά επιτέλους θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους, διότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.
Όπως ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση!

Τέρμα λοιπόν οι «αστικές» ευγένειες με την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση που ανέλαβε εργολαβικά να μας βάλει οριστικά στο γύψο, διαλύοντας τη χώρα.

Και για να το κάνουν αυτό χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Από το προφανές ψέμα και την παραχάραξη κάθε στοιχείου που θα μπορούσε να αποκαλύψει έστω μικρό μέρος της αλήθειας, μέχρι τα εξοντωτικά μέτρα για το μεγαλύτερο μέρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των μισθωτών, των συνταξιούχων, για τη διάλυση συνολικά της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας -πέραν της οικονομίας. Τάχα για να μας προστατεύσουν!

Ποιοι; Οι τσανακογλείφτες των φαρμακευτικών! Και η κυβέρνηση του ημίτρελου που παριστάνει τον πρωθυπουργό – σωτήρα… Μωυσή. Με την αντιπολίτευση βεβαίως μη χάσει και δεν υπερθεματίσει σε φασισμό. Που θα έβρισκε άλλη ευκαιρία να πείσει πόσο πιστή είναι στις προσταγές των εντολέων της κι ενδεχομένως χρηματοδοτών της; Στο όνομα της προστασίας μας πάντα, ζητά ακόμη πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα και υποχρεωτικότητες!

Ας καταλαγιάσω όμως λίγο την οργή μου κι ας έλθω αμέσως στο θέμα που με έχει κάνει έξω φρενών με τους ηλίθιους φασίστες που μπλέξαμε.

Μια πρώτη γεύση για το τι συμβαίνει πραγματικά με την πανδημία και τα εμβόλια είχαμε πάρει νωρίς, ήδη από τον Ιούλιο, με τα στοιχεία που ερχόντουσαν τότε σχεδόν καταιγιστικά από το Ισραήλ. Τότε η ανάλυση των στοιχείων έδινε άσχημη προοπτική για τις δυνατότητες της εμβολιαστικής εκστρατείας.

Έκτοτε τα στοιχεία που ερχόντουσαν και από άλλες χώρες και κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωναν τις εκτιμήσεις που προέκυψαν από την αρχική εκείνη ανάλυση των δεδομένων του Ισραήλ.

Τα ψευδή στοιχεία του ΕΟΔΥ και η πραγματικότητα εξ… Εσπερίας

Σήμερα, και ενώ είναι πλέον προφανές, ότι τα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ είναι ψευδή, αφού δεν αντέχουν σε καμία σύγκριση με τα στοιχεία που δίνονται με κάθε λεπτομέρεια από άλλες χώρες και όχι μόνον από το Ην. Βασίλειο, είναι καιρός να κάνουμε τις οριστικές μας εκτιμήσεις -και να πάρει ο καθένας την απόφασή του. Αν θα συνεχίσει να ανέχεται τα ψεύδη και τους φτηνιάρικους τσαμπουκάδες της φασιστικής κυβέρνησης και των παρατρεχάμενών της, που καλύπτονται θρασύδειλα πίσω από το ολοένα και πιο επεκτεινόμενο αστυνομικό κράτος και τον βιοπολιτικό έλεγχο, ή θα αντισταθεί σε προσωπικό, αλλά κυρίως σε συλλογικό επίπεδο, χωρίς μεμψιμοιρίες, ή άσκοπους βολονταρισμούς.

Τη στιγμή λοιπόν που εφαρμόζεται καινούργιο, εκβιαστικό προς τους μη εμβολιασμένους -συγκαλυμμένο άτσαλα- lockdown, που πλήττει όμως σε μεγάλο βαθμό και τους εμβολιασμένους, αφού και για τα στοιχειώδη ο καθένας θα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας, με το κινητό ή με ένα κωλόχαρτο στο χέρι. Και μάλιστα τώρα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποδεικνύουν, μας ήλθαν τα νέα μαντάτα, αναλυτικότατα, πάλι από το Ην. Βασίλειο. Μαζί βέβαια και με το γεγονός ότι πολλές χώρες με υψηλή εμβολιαστική κάλυψη πλήττονται εκ νέου από την πανδημία.

Προκειμένου να διευκολυνθώ -πρώτα ο ίδιος- στην κατανόηση των πλούσιων δεδομένων που μας δίνει η αρμόδια υγειονομική αρχή του Ην. Βασιλείου, έφτιαξα τον παρακάτω πίνακα συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κρίσιμα δεδομένα, μεταφέροντάς τα αυτούσια με προσοχή από τα επίσημα κείμενα, ενώ με την παραπομπή (https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-vaccine-weekly-surveillance-reports) στην επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.Το Ην. Βασίλειο είναι μια χώρα που διαθέτει υψηλότατα ποσοστά εμβολιασμένου πληθυσμού κυρίως από την ηλικία των 18 ετών και πάνω.

Ο πίνακας που καταθέτω χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Το άνω αριστερό τμήμα αφορά στα πληθυσμιακά στοιχεία, τους απόλυτους αριθμούς ανά ηλικιακή ομάδα και τα ποσοστά της εμβολιαστικής κάλυψης. Δίπλα -άνω δεξιά- έχουμε τα επιβεβαιωμένα με εργαστηριακό έλεγχο περιστατικά μόλυνσης ξεχωριστά για τους εμβολιασμένους και τους μη, καθώς και τα αντίστοιχα ποσοστά ανά κατηγορία και ηλικιακή ομάδα, όπως και επί του συνόλου. Αντίστοιχα κάτω αριστερά παρουσιάζονται αναλυτικά οι σοβαρές νοσήσεις που χρειάστηκαν εντατική θεραπεία και τέλος, στο κάτω μέρος δεξιά φαίνονται οι θάνατοι που συνέβησαν την περίοδο που εξετάζουμε, δηλαδή από την 27η Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και την 24η Οκτωβρίου 2021.

Όπως παρατηρούμε το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης φτάνει μεσοσταθμικά το 79,22% και μάλιστα στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών είναι σταθερά πάνω από το 91%. Θα περίμενε κανείς ότι με τέτοια ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης (οι αριθμοί αφορούν σε πλήρη και ολοκληρωμένο εμβολιασμό) η επιδημία στο Ην. Βασίλειο θα είχε κατασταλεί σχεδόν πλήρως. Δυστυχώς, μόνον σήμερα 3/11 καταγράφονται εκεί 41.299 «κρούσματα» και 217 θάνατοι, ενώ φαίνεται να είναι διασωληνωμένοι 1.030 ασθενείς.

Γυρνώντας στον πίνακα βλέπουμε στο άνω δεξιό τμήμα πως εξελίχθηκαν οι μολύνσεις. Από τις 27/9 μέχρι τις 24/10 είχαμε 390.274 περιστατικά σε πλήρως εμβολιασμένους, που αφορούν στο 1,03% του πληθυσμού των εμβολιασμένων, και 70.006 περιστατικά σε μη εμβολιασμένους που αφορούν μόλις στο 0,71% του συνόλου των μη εμβολιασμένων.

Η αποτυχία του εμβολιασμού στον περιορισμό της μετάδοσης και η ενίσχυση αυτής

Ωπ! Τι συμβαίνει εδώ; Πέραν από τους απόλυτους αριθμούς που είναι συντριπτικοί σε βάρος των εμβολιασμένων για τις ηλικιακές ομάδες άνω των τριάντα, ενώ το σύνολο των πλήρως εμβολιασμένων φτάνει το 79,22%, τα περιστατικά μολύνσεως αγγίζουν το 85%, ενώ αντίστροφα το 20,74% των μη εμβολιασμένων δίνει μόλις το 15,21% των μολύνσεων. Δηλαδή, όχι μόνον το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση, αλλά την επιταχύνει κιόλας μεταξύ των εμβολιασμένων! Αυτοί οι αδιαμφισβήτητοι αριθμοί οδηγούν στο ασφαλέστατο συμπέρασμα, ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περίπου 1,5 φορά παραπάνω να μολυνθούν από τον ιό σε σχέση με τους ανεμβολίαστους (1,03% έναντι μόλις 0,71%).

Δηλαδή, τα εμβόλια αποτυγχάνουν πλήρως στο να εμποδίσουν τη μετάδοση του ιού και την εξάπλωση της νόσου. Πιστοποιείται μάλιστα, χωρίς επ’ ουδενί να μπορεί να αμφισβητηθεί, διότι τα νούμερα είναι «σκληρά» και δεν επιδέχονται ερμηνειών, ότι το εμβόλιο λειτουργεί ως ενισχυτικός παράγων της μετάδοσης και της εξάπλωσης της επιδημίας, κατά σχεδόν 50%!

Κι εσείς ψάξτε πόσες φορές πιο μεταδοτικό είναι το τάδε στέλεχος του ιού από το δείνα. Για γέλια, ή για κλάματα;

Δεν είμαι εγώ -ως «ψεκασμένος ανειδίκευτος»- αυτός που θα ερμηνεύσω γιατί συμβαίνει αυτό που σηματοδοτεί παταγώδη αποτυχία της εμβολιαστικής εκστρατείας.
Της επιχείρησης «ελευθερία» ντε!
Ας τη δώσουν οι ακαταδίωκτοι «ειδικοί» οφφικιάλιοι και τα εξ αριστερών εξαπτέρυγά τους, που ζητούν επί πλέον μέτρα καθολικότητες και υποχρεωτικότητες, αποκλεισμούς και -γιατί όχι- αύριο φυλακές και ξερονήσια, για όποιον αρνείται την υποταγή και τα νέα πιστοποιητικά. Με τους νέους ηλεκτρονικούς φακέλους στη θέση των παλαιών που κάηκαν μετά από δεκαετίες -για να ανακουφιστεί επιτέλους κάποτε η επί δεκαετίες διχασμένη τότε κοινωνία.

Καταρρέει όμως έτσι, απολύτως και με συντριπτικά πια δεδομένα, το «αφήγημα» του τείχους ανοσίας, που ακόμη παπαγαλίζουν μερικοί, καθώς και η οποιαδήποτε σκέψη για αναγκαιότητα των συγκεκριμένων μέτρων εκβίασης για να εμβολιαστούν ακόμη και τα νήπια, με τρίτη, τέταρτη, νιοστή δόση….

Αποδεικνύεται όμως και κάτι ακόμη, ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα. Τα ψευδή στοιχεία που μας αραδιάζουν καθημερινά εν γνώση τους, από τα τηλεπαράθυρα, αλλά και τις επίσημες ανακοινώσεις. Κυριαρχούν, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο φόβος και η τρομοκρατία που έχει γίνει πλέον επίσημη κρατική πολιτική! Διότι δεν είναι δυνατόν μόνον η Ελλάδα να κινείται στον αντίποδα όλης της υφηλίου και να είναι η μόνη χώρα που πλήττεται από επιδημία ανεμβολίαστων, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, κάνοντας τη νύχτα μέρα! Ψεύδονται συνειδητά και δυστυχώς οι εισαγγελείς -εάν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι και όχι θλιβερές μαριονέτες της ναζιστικής εξουσίας- κωφεύουν! Καιρός να ξυπνήσουν και αυτοί -εάν υπάρχουν!

Τι συμβαίνει με τις σοβαρές νοσήσεις

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με τις σοβαρές νοσήσεις στις εντατικές στο δεξιό κάτω τμήμα του πίνακα. Εκεί έχουμε 5.123 βαριές νοσήσεις μεταξύ των μολυνθέντων εμβολιασμένων και αντίστοιχα 2.240 βαριές νοσήσεις μη εμβολιασμένων. Μολονότι κι εδώ οι απόλυτοι αριθμοί είναι συντριπτικά μεγαλύτεροι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων και αφορούν στο 1,31% των επιβεβαιωμένων περιστατικών, ή το 1,11% του συνόλου των μολύνσεων, ποσοστιαία τα νούμερα είναι σε βάρος των ανεμβολίαστων με το 3,20% των περιστατικών μεταξύ αυτών να παρουσιάζει σοβαρή νόσηση που χρήζει εντατικής θεραπείας.

Δηλαδή, φαίνεται ότι ισχύει και είναι γεγονός, ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν κατά 3,20/1,31 = 2,44 φορές λιγότερο από τους μη εμβολιασμένους να καταλήξουν σε ΜΕΘ. Παρ’ όλα αυτά, το ποσοστό των μη εμβολιασμένων επί του συνόλου των «κρουσμάτων» που καταλήγουν στη ΜΕΘ είναι μόλις το 0,49% έναντι 1,11% των εμβολιασμένων, που με τη σειρά του σημαίνει (μαζί με τους απόλυτους αριθμούς 2.240 ανεμβολίαστοι έναντι 5.123 εμβολιασμένους), ότι έτσι κι αλλιώς είναι οι εμβολιασμένοι πλέον που επιβαρύνουν κατά κύριο λόγο το σύστημα υγείας και ειδικά τις εντατικές μονάδες. Συνεπώς, ναι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν αρκετά πιο λίγο από τους μη εμβολιασμένους να καταλήξουν στη ΜΕΘ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να προστατεύσει ουσιαστικά το σύστημα υγείας, ή θα μπορούσε αφ’ εαυτού του να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο εμβολιασμού κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες που δεν κινδυνεύουν, έτσι κι αλλιώς, σοβαρά από τη νόσο, αλλά ενδεχομένως από τις θεωρούμενες (ακόμη) σπάνιες επιπλοκές του εμβολιασμού.

Το ψέμα όμως κι εδώ καλά κρατεί, αποπροσανατολίζει και δημιουργεί κινδύνους με τη καλλιέργεια της αυταπάτης στους εμβολιασμένους ότι έχουν αποφύγει τη βαριά νόσο και τον θάνατο. Όπως ακριβώς καλλιέργησαν την ψευδαίσθηση της δήθεν προστασίας από τις υφασμάτινες μάσκες που τις επέβαλαν ακόμη και στα νήπια -για «εκπαιδευτικούς» λόγους όπως μας είπαν. Κι όταν σταδιακά καταρρέει κι αυτός ο μύθος της «ελευθερίας» μέσω των εμβολίων, μας προτείνουν κι άλλες δόσεις, όπως ακριβώς αυτό το ανεκδιήγητο με τη διπλή μάσκα.

Πως αποκαλείται αυτός που προσδοκά διαφορετικό αποτέλεσμα κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα;

Ο κίνδυνος θανάτου και η απροσδόκητα χαμηλή αποτελεσματικότητα

Προχωρώντας παρακάτω στην κάτω δεξιά πλευρά του πίνακα, τα πράγματα ανατρέπονται ξανά και φαίνεται, ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου -εάν νοσήσουν- από τους μη εμβολιασμένους. Δηλαδή οι μικρότερες πιθανότητες σοβαρής νόσου δεν είναι ευθέως ανάλογες της κατάληξης μιας βαριάς νόσου, ενώ εξισορροπούνται εν μέρει από την αυξημένη μολυσματικότητα μεταξύ των εμβολιασμένων, που αυξάνει με τη σειρά της τα περιστατικά βαριάς νόσησης.

Πράγματι, βλέπουμε ότι το προς εξέταση χρονικό διάστημα στο Ην. Βασίλειο συνέβησαν 2.731 θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων που μολύνθηκαν που αντιστοιχούν στο 0,70% των περιστατικών μεταξύ των εμβολιασμένων και στο 0,59% του συνόλου. Σε σχέση με τις σοβαρές νοσήσεις και τις νοσηλείες σε ΜΕΘ (5.123) ο αριθμός των θανάτων αυτών αντιστοιχεί στο 53,31%! Ενώ από τους 2.240 μη εμβολιασμένους βαριά ασθενείς απεβίωσαν τελικά μόλις οι 624, ήτοι ποσοστό 27,86%. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι ναι μεν κινδυνεύουν λιγότερο να νοσήσουν βαριά, αλλά εάν είναι άτυχοι και νοσήσουν κινδυνεύουν σε σχεδόν διπλάσιο βαθμό να πεθάνουν απ’ ό,τι οι μη εμβολιασμένοι (ADE;), μολονότι οι θάνατοι μεταξύ των τελευταίων ποσοστιαία (όχι σε απόλυτους αριθμούς που είναι συντριπτικά λιγότεροι) είναι περισσότεροι 0,89% έναντι 0,70% των εμβολιασμένων. Μια διαφορά που δίνει την τελική και οριστική αποτελεσματικότητα των εμβολίων ως προς τη θνητότητα και αυτή είναι μόλις 0,89-0,70 =0,19!

Τόσο απλά και τόσο καθαρά! 19% και να είσθε ευχαριστημένοι, που η αποτελεσματικότητα δεν είναι εντελώς μηδέν! Κι ας μην αναφερθούμε στις πολλαπλές και ποικίλες παρενέργειες και την «πονεμένη» ιστορία της φαρμακοεπαγρύπνησης, που ρίχνει -επί της ουσίας- αυτό το ποσοστό κάτω και από το μηδέν!

Η συγκεκαλυμμένη ναζιστική εξουσία και η «κοιμωμένη» παλλακίδα της

Το εάν -πέραν των παρενεργειών- ένα τόσο χαμηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας ως προς την αποφυγή θανάτων, με ταυτόχρονη όμως σοβαρή ενίσχυση της μεταδοτικότητας του ιού μεταξύ των εμβολιασμένων, όπως αποδεικνύεται, δικαιολογεί όλην αυτήν την υστερία, την καταπάτηση κάθε ψήγματος ελευθερίας και αξιοπρέπειας, όλο αυτό το τεράστιο κόστος, τόσο σε χρήματα, αλλά και σε στέρηση άλλων πόρων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της επιδημίας, ας το απευθύνουμε στους ψυχιάτρους. Ίσως είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν αυτήν την ηθική, την πολιτική, αλλά και την επιστημονική κατάπτωση, καλαμοκαβαλημένων ημίτρελων τυχοδιωκτών ξεπουλητάδων που νόμισαν ότι έγιναν μικροί θεοί να καταδυναστεύσουν τις κοινωνίες με ψέματα, εκβιασμούς και φτηνιάρικους τσαμπουκάδες, γεμίζοντας μόνον τα δικά τους πορτοφόλια με τις μίζες των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών κι εκείνων της ενέργειας. Επειδή αισθάνονται ότι μπορούν να το κάνουν και δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει. Με τη δικαιοσύνη να παριστάνει την κοιμωμένη… συνοδό πολυτελείας της ναζιστικής εξουσίας, έτοιμη να της ικανοποιήσει τα πιο αρρωστημένα της βίτσια…..

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • By Κατερινα on 8 Νοεμβρίου 2021

    Απάντηση

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Αφήστε ένα σχόλιο