Το Ισραήλ, η αλήθεια για τους εμβολιασμούς και η εγκληματική δράση του καθεστώτος και των “ειδικών” του

Το Ισραήλ, η αλήθεια για τους εμβολιασμούς και η εγκληματική δράση του καθεστώτος και των “ειδικών” του


του Όθωνα Κουμαρέλλα

Πριν λίγες ημέρες έκπληκτοι οι κατά συντριπτικό ποσοστό εμβολιασμένοι Ισραηλινοί άκουσαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό τους να παραδέχεται απογοητευμένος ότι η προστασία που παρέχουν οι εμβολιασμοί από τη νόσο covid είναι σημαντικά χαμηλότερη από την αναμενόμενη (https://www.jpost.com/breaking-news/for-first-time-since-march-855-new-coronavirus-cases-in-israel-674084).

Τα στοιχεία όμως που προκύπτουν από τις επίσημες αναφορές των υγειονομικών αρχών του Ισραήλ
(https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral&fbclid) είναι πολύ πιο αποκαλυπτικά και ανησυχητικά. Κάτι που θα έπρεπε να θέσει την ελληνική κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές της χώρας μας σε συναγερμό, για να οργανώσουν την «άμυνα» της χώρας απέναντι σε ένα επερχόμενο ισχυρό πανδημικό κύμα, είτε της μετάλλαξης Δ, είτε οποιασδήποτε άλλης. Αντ’ αυτού επιδίδονται σε μια χωρίς προηγούμενο εκβιαστική εκστρατεία, με ναζιστικής έμπνευσης μέτρα, για να υποχρεώσουν ετσιθελικά να εμβολιαστούν ακόμη και μικρά παιδιά, συνεπικουρούμενοι, δυστυχώς, από σύσσωμη την αντιπολίτευση.

Τα δεδομένα από το Ισραήλ

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει στο Ισραήλ.Γενικά στο Ισραήλ έχουμε: 60% εμβολιασμένοι πλήρως, 5% με μια μόνον δόση και γύρω στο 35% ανεμβολίαστοι. Η μεγάλη μάζα των ανεμβολίαστων που κατεβάζει το ποσοστό των εμβολιασμένων στο σύνολο, είναι της ηλικίας κάτω των 20 ετών. Κάτω των 15 ετών οι εμβολιασμένοι είναι 0%. Οι άνω των 50 ετών πρέπει να είναι εμβολιασμένοι με κλιμάκωση γύρω στο 85-95%.

Στον παραπάνω πίνακα 1, φαίνεται καθαρά η αύξηση των περιστατικών μεταξύ των εμβολιασμένων, ανά ηλικιακή ομάδα και αντίστοιχα η μείωση μεταξύ των ανεμβολίαστων, διότι ο πληθυσμός τους μειώνεται σημαντικά όσο ανεβαίνουμε σε ηλικία, συνεπώς είναι αναμενόμενο να δίνουν ολοένα και λιγότερα περιστατικά. Αυτό που δεν είναι τόσο αναμενόμενο, είναι ο αυξητικός αριθμός μολύνσεων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Αναφορικά με τα βαριά περιστατικά, τα οποία είναι αυτά που ενδιαφέρουν, κυρίως έχουμε, μέχρι τις 10/7, 34 περιπτώσεις μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων και 20 περιπτώσεις μεταξύ ανεμβολίαστων. Εάν θεωρήσουμε -και μάλιστα είμαστε πολύ κοντά, αφού ελάχιστα θα είναι τα σοβαρά περιστατικά στις νεότερες ηλικίες και δεν μπορούν να αλλοιώσουν την εικόνα- αλλά δυστυχώς δεν έχουμε στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν απόλυτα, ότι τα βαριά περιστατικά covid αφορούν σε ηλικίες άνω των 60. Με αυτό το μικρό bias έχουμε σε 799 περιπτώσεις πλήρως εμβολιασμένων να μας δίνουν 34 βαριά και μόλις 72 περιστατικά ανεμβολίαστων να μας δίνουν 20 βαριά. Αυτό μας δίνει στο σύνολο του δείγματος (όλες οι ηλικίες) ένα ποσοστό σοβαρής νόσου covid μεταξύ των εμβολιασμένων 1,24%, ενώ στην περίπτωση των μη εμβολιασμένων το ποσοστό πέφτει στο 0,64%.

Όμως, με έναν απλό υπολογισμό βλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι δίνουν αναλογικά 6,53 φορές περισσότερα βαριά περιστατικά απ’ ό,τι οι εμβολιασμένοι. (27,78 στα 100 οι ανεμβολίαστοι, έναντι 4,26 στα 100 οι εμβολιασμένοι). Δεν το λες και λίγο, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί για να εφησυχάζουμε!

Διότι, φαίνεται, ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δίνουν αναλογικά 1,96 φορές παραπάνω μολύνσεις από τους ανεμβολίαστους στις ηλικίες άνω των 60 (με βάση τα περιστατικά μεταξύ των μη εμβολιασμένων, θα αναμέναμε το πολύ 408 έως 450 περιστατικά -σχέση 1:1- κι έχουμε 799). Ενδεχομένως επειδή οι ανεμβολίαστοι προσέχουν περισσότερο, ενώ οι εμβολιασμένοι είναι πιο χαλαροί. Ίσως όμως αυτό να σημαίνει επίσης, ότι ο εμβολιασμός σε κάποιες περιπτώσεις δρα ενισχυτικά των μολύνσεων, φέρνοντας τους εμβολιασμένους πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις, απ’ ότι οι μη εμβολιασμένοι, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται αυτό. Δεν μπορούμε να υποθέσουμε τι μπορεί να συμβαίνει ακριβώς, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται περί συνδυασμού αιτιών.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός παραμένει και αυτό έχει σαν συνέπεια και στα βαριά περιστατικά, όπου πλέον η διαφορά υπέρ των εμβολιασμένων πέφτει στις 3,33 φορές από 6,53 λιγότερες. Αντίστοιχη επίπτωση αναμένουμε και στους θανάτους, δεν έχουμε όμως προς το παρόν στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν, ή να δείχνουν περαιτέρω βελτίωση, ή χειροτέρευση της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού. Τα πρώτα στοιχεία από το Ην. Βασίλειο (πίνακας πάνω αριστερά) δείχνουν ότι και οι θάνατοι ακολουθούν το μοτίβο σχετικά με τα περιστατικά βαριάς νόσησης και είναι περισσότεροι στο σύνολο απ’ ό,τι εκείνοι μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Συμπεράσματα και δηλώσεις:

Το εμβόλιο δεν προστατεύει ικανοποιητικά από τη μόλυνση και τη διασπορά της ίωσης.

Φαίνεται μάλιστα να μην προστατεύει καθόλου, ή και να διευκολύνει τις μολύνσεις στις ηλικιακές ομάδες που είναι ευάλωτες στη βαριά νόσο και τους θανάτους.

Έχει, βεβαίως, μια σημαντική βελτιωτική επίπτωση στην αποφυγή σοβαρών νοσήσεων, όπου φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο βαριάς νόσου και ενδεχομένως θανάτου κατά 3,33 φορές, δηλαδή στο 30% του κινδύνου που διατρέχει ένας μη εμβολιασμένος (αναφέρομαι πάντα στις ηλικίες άνω των 60 ετών που δίνουν τη μεγάλη πλειονότητα των σοβαρών νοσήσεων από covid).

Τουτέστιν επιβεβαιώνεται πλήρως ότι, πρώτον, τα εμβόλια όχι μόνον δεν είναι αποστειρωτικά, αλλά, επίσης, δεν φαίνεται να συμβάλλουν καθόλου στον περιορισμό της επιδημίας και η επίτευξη συλλογικής ανοσίας αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Ο εμβολιασμένος και μολύνεται και μεταδίδει με τον ίδιο τρόπο, όπως ο μη εμβολιασμένος. Τα πολλά περιστατικά μολύνσεων στους ανεμβολίαστους νέους μέχρι 19 ετών, ισοφαρίζονται σχεδόν με αντίστοιχη αύξηση των περιστατικών μεταξύ των εμβολιασμένων των μεγαλύτερων ηλικιών, με συνέπεια η επίπτωση των εμβολιασμών στο σύνολο του πληθυσμού όσον αφορά στην προστασία από την πανδημία είναι έως και αμελητέα.

Δεύτερον, η μείωση στο 30% του κινδύνου για σοβαρή νόσο είναι, φαινομενικά μεν, σημαντική, αλλά απέχει μακράν της «υπόσχεσης» ότι πλέον ο εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει, παρά ελάχιστα, από βαριά νόσο και θάνατο, ενώ αυτή η μειωμένη προστασία, σε σχέση με τα υπεσχημένα, μπορεί να εξαληφθεί πλήρως με νεώτερα παραλλαγμένα στελέχη του ιού, κάτι που ήδη παρατηρείται με την παραλλαγή Δ. Αυτό μάλιστα δείχνει ότι σε περίπτωση ισχυρού πανδημικού κύματος οι εμβολιασμένοι θα είναι πρώτοι αυτοί που θα γεμίσουν τις ΜΕΘ και θα οδηγήσουν σε κίνδυνο κατάρρευσης τα συστήματα υγείας.

Αποδεικνύεται έτσι, μέγα ψεύδος και στο εξής, όποιος επικαλείται τέτοιου είδους επιχειρήματα περί προστασίας από σοβαρή νόσο και θάνατο, συνειδητά παραπληροφορεί. Φαίνεται επίσης, ότι η όποια προστασία των εμβολίων, από μόλυνση και κυρίως από βαριά νόσο covid, σταδιακά φθίνει με την πάροδο πολύ σύντομου χρόνου, μικρότερου ενδεχομένως του 4μήνου.

Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι το επιχείρημα περί υπέρτερου οφέλους από το κόστος (κίνδυνος από τις παρενέργειες πέραν της οικονομικής αιμορραγίας μέσω κατασπατάλησης πόρων που θα μπορούσαν να κατευθυνθούν σε πιο αποτελεσματικά μέτρα καταπολέμησης της πανδημίας) των εμβολιασμών καθίσταται ολοένα και πιο έωλο, ιδίως εάν ληφθούν, ακριβώς, υπ’ όψιν οι σοβαρές παρενέργειες αυτών των σκευασμάτων -κι όποιος επικαλείται τέτοιες σταθμίσεις αιθεροβατεί, ή εξυπηρετεί ύποπτες σκοπιμότητες.

Θα πρέπει άμεσα οι υγειονομικές αρχές της χώρας μας και η κυβέρνηση να δώσουν πλήρη στοιχεία για το ποσοστό των περιστατικών που ανιχνεύονται με τα τεστ ως θετικά και αφορούν σε πλήρως εμβολιασμένους. Να δώσουν επίσης πλήρη στοιχεία για το πόσοι (και όχι ποιοι) από τους νοσηλευόμενους ήσαν, είναι, και στο εξής θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Το ίδιο και για τους τυχόν θανόντες ή θνήσκοντες.

Να μην καλύπτονται πίσω από φύλλα συκής περί προσωπικών δεδομένων, διότι -πέραν του γεγονότος ότι δεν υφίστανται με την καθιέρωση, από τους ίδιους,  του υγειονομικού πιστοποιητικού- αυτά που οφείλει να πληροφορήσει άμεσα, όπως το Ισραήλ και όλες οι σοβαρές χώρες, είναι κρίσιμα στοιχεία για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Η άρνηση παροχής τόσο κρίσιμων στοιχείων και πληροφοριών για πολιτικούς, ή άλλους, λόγους, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη, ενώ η νομοθετική πρόβλεψη περί ασυλίας των υπευθύνων των διάφορων επιτροπών και του ΕΟΔΥ είναι έωλη συνταγματικά. Οι «αρμόδιοι» ας μην αιθεροβατούν ότι απολαμβάνουν την παραμικρή ασυλία, διότι σύντομα θα το βρουν μπροστά τους.

Τρίτον, το ίδιο ισχύει και για την αποφυγή σωστής οργάνωσης της φαρμακοεπαγρύπνησης και την απόκρυψη των σοβαρών επιπλοκών και των αιφνίδιων θανάτων από τα εμβόλια. Tα στοιχεία που προέρχονται τόσο από το VAERS (φαρμακοεπαγρύπνηση ΗΠΑ), όσο και από τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό οργανισμό υπό τον ΕΜΑ (Eudravigilance) -σύνδρομο Guillain – Barre, σύνδρομο VITT, εγκάρσιες μυελίτιδες, θρομβώσεις, περικαρδίτιδες, μυοκαρδίτιδες, κώφωση, αιφνίδια απώλεια ισορροπίας και τραυματισμοί (ακόμη και πνιγμοί σημειώνονται), καθώς και σωρεία αιφνίδιων θανάτων- δείχνουν σημαντική προβληματικότητα αναφορικά με τα εν λόγω σκευάσματα και αυξημένο κίνδυνο στις μικρότερες ηλικίες. Οι γιατροί που λαμβάνουν γνώση τέτοιων περιστατικών -και είναι πολλά- να πάψουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και να τα δηλώνουν συμπληρώνοντας την «κίτρινη» κάρτα.

Τέταρτον. Με αυτά τα δεδομένα καμιά υποχρεωτικότητα είτε άμεση, είτε έμμεση, των εμβολιασμών δεν μπορεί να σταθεί τόσο από πολιτική νομική, ηθική, βιοηθική, αλλά και από άποψη δημόσιας υγείας και όσοι την επικαλούνται και πολύ περισσότερο την επιβάλλουν, εγκληματούν ειδεχθώς και καμία ασυλία δεν πρόκειται να τους προστατεύσει.

Πέμπτον. Όσοι διαχωρίζουν τους πολίτες σε «αρνητές», ή μη, σε «ψεκασμένους», ή μη, σε «εμβολιασμένους» ή μη, εγκληματούν. Ως εκ τούτου όσοι εκ των πολιτών αισθάνονται θιγόμενοι από τέτοιου τύπου εκφράσεις και ρατσιστικούς διαχωρισμούς μπορούν -και μάλιστα οφείλουν- να προχωρήσουν σε μηνυτήριες αναφορές και αγωγές αποζημιώσεων για προσβολή της ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Έκτον: Οι επιχειρηματίες να πάψουν να εκβιάζουν με απόλυση, ή άλλου τύπου μέτρα τους εργαζόμενους, διότι θα κληθούν σύντομα να καταβάλουν υψηλές αποζημιώσεις, ενώ θα βρεθούν υπόλογοι για κολάσιμες πράξεις παραβίασης θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος περί της ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Έβδομον: Καλούνται οι πρόεδροι των ιατρικών συλλόγων να σταματήσουν τις απειλές και τους εκβιασμούς απέναντι στα μέλη τους προκειμένου να τους υποχρεώσουν να εμβολιαστούν, διότι ο -υποτίθεται εκ του ασφαλούς- φτηνός τσαμπουκάς προς τα ίδια τα μέλη των συλλόγων τους, λίγο απέχει από το να βρεθούν στη θέση του κατηγορουμένου.

Όγδοον: Καλούνται οι νομικοί που σέβονται το λειτούργημά τους να τεθούν στην πρωτοπορία υπεράσπισης του Συντάγματος και της δημοκρατικής νομιμότητας από τη ναζιστικού τύπου επίθεση με πρόσχημα το πανδημικό φαινόμενο.

Ένατον: Προς τους κυβερνητικούς παράγοντες και τα μέλη των επιτροπών: Τα εμβόλια αυτά πέραν της χαμηλής αποτελεσματικότητάς τους, που φαίνεται να φθίνει ταχέως με την πάροδο του χρόνου, αποδεικνύονται επικίνδυνα, δυνάμενα να προκαλέσουν, πέραν των υπολοίπων παρενεργειών, και βαρύ covid.

Δέκατον: Προς τα κατακίτρινα και trush ΜΜΕ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους τους. Σταματήστε την ακατάσχετη προπαγάνδα παίζοντας το αισχρό παιγνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού και της άσκησης χωρίς προηγούμενο ψυχικής βίας σε βάρος των πολιτών. Σταματήστε επίσης τη συστηματική δολοφονία χαρακτήρων όσων επιστημόνων έχουν την εντιμότητα και το θάρρος της γνώμης τους να την εκφράζουν δημόσια κόντρα στη νεοναζιστική λαίλαπα και την προπαγάνδα της. Είσθε το ίδιο υπόλογοι με τους εντολείς σας.

Προς όλους -και κυρίως προς την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση όλων των αποχρώσεων:

Σταματήστε τώρα τους εκβιασμούς, τις πιέσεις και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Σταματήστε, ως άλλοι πυρομανείς να παίζετε με τη φωτιά! Αποσύρετε τώρα όλα τα εμβόλια, τουλάχιστον για τις νεότερες ηλικίες κάτω των 50 ετών. Κανένα ακαταδίωκτο δεν πρόκειται να σας σώσει. Και κανείς δεν πρόκειται να σας λυπηθεί!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο