Αυτοί οι απαίσιοι Παλαιστίνιοι ….

Αυτοί οι απαίσιοι Παλαιστίνιοι ….


του Ιωσήφ Λουκέρη

Αυτοί οι απαίσιοι Παλαιστίνιοι! Λαός μαυριδερός και άπλυτος, εκτός πάσης ευρωπαϊκής αισθητικής. Λαός δυσσεβής και παράνομος που συνεχώς μελετά κενά. Λαός παμπόνηρος και κακόβουλος, που δεν σέβεται ούτε τα δικαιώματα των ίδιων του των παιδιών και τα στέλνει να εκσφενδονίζουν ογκόλιθους κατά των ανυπεράσπιστων κατάφρακτων ισραηλινών στρατιωτών· και όχι μόνο αυτό, προβλέπει κιόλας πού θα πέσουν οι ισραηλινές οβίδες και εκεί ακριβώς μετακινεί τα γυναικόπαιδα του, από τα ευρύτατα εδάφη που έχει στην κατοχή του. Λαός που καταπιέζει την γυναίκα -απόδειξη ότι δεν θα δείτε ποτέ Παλαιστίνια να κυκλοφορεί με ένα στενό τζιν, ένα ντεκολτέ που να αναδεικνύει τις γυναικείες αναλογίες της, ένα πιπ τόου στο πόδι έστω, βρε αδελφέ!

Αλλά τι να περιμένεις από έναν λαό που αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία του σε εδάφη που λίγο αργότερα έμελλε να εγκαθιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ! (Πώς προέβλεψαν την εγκαθίδρυση του μικρού αυτού εβραϊκού κρατιδίου στην περιοχή αυτή, οι από αιώνες συνωμότες “παλαιστινιαστές” και την έκαναν ιστορική τους κοιτίδα, ένας Γιαχβέ το ξέρει.)

Τι να περιμένεις από έναν λαό που εξακολουθεί να επιμένει μετά από τρεις λεβέντικες νίκες των Ισραηλινών εναντίον του -με την τεχνολογική και διπλωματική υποστήριξη των καλών κ’ αγαθών Η.Π.Α., βεβαίως- στην συνέχιση των μαχών, με άνανδρο πετροπόλεμο.

Τι να περιμένεις από έναν λαό που ποτέ δεν έκατσε στα αυγά του, αλλά συνέχισε πάντα να διεκδικεί μια Πατρίδα, μη ανεχόμενος ούτε καν τους Εβραίους εποίκους, που συνέρρευσαν στα εδάφη του για να φέρουν ανάπτυξη και προκοπή.

Τι άλλο από το να είναι ένα λαός εκτός τόπου και χρόνου, ένας λαός “αντιδικαιωματιστής”. Ένας εσμός ανοήτων που δεν σκέφτεται το μέλλον των παιδιών του -κύριο μέλημα των δυτικών κοινωνιών- αφού ποτέ δεν θα τα στείλει εις τας εξελιγμένας Εσπερίας, να μορφωθούν, να βρουν δουλειά και να αρνηθούν μια για πάντα αυτόν τον βρομότοπο που κακή τύχη τα έριξε να γεννηθούν.

Όμως φταίμε κι εμείς, οι “δυτικοί”! Όοοοχι φταίμε! Φταίμε γιατί οι ανθρωποκεντρικές Δημοκρατίες μας, αφήσαν ασύδοτο τον λαό αυτό να εκμεταλλευτεί τις ουμανιστικές ευαισθησίες μας και επί δεκαετίες να τρομοκρατεί όχι μόνο το μικρό και ανυπεράσπιστο Ισραήλ αλλά και όλη την υφήλιο.

Τώρα όμως όλα δείχνουν ότι έφτασε η στιγμή να απαλλαγεί ο κόσμος από το παλαιστινιακό καρκίνωμα! Άπαντες οι πολίτες των προηγμένων, ανεπτυγμένων και προοδευμένων κρατών και ομοσπονδιών, έχουν βγει νικητές στους αγώνες κατά της Πανδημίας και υπέρ του κινήματος “Metoo». Έχουν βγει νικητές εναντίον τεράτων, γιατί έμαθαν -επιτέλους!- να υποτάσσονται και να δείχνουν εμπιστοσύνη στους ηγέτες τους και τις άρχουσες τάξεις τους, να ακολουθούν πιστά τα προστάγματά τους, να δέχονται αποκλειστικά και μόνο τις πληροφορίες που αυτοί τους παρέχουν· έμαθαν και να παραμερίζουν τους πάσης φύσεως αρνητές και συνωμοσιολόγους! Ακόμα έμαθαν οι πολίτες των δυτικών Δημοκρατιών, πώς να αντιμετωπίζουν τους κατώτερους λαούς: Αφού, δηλαδή, τους εκριζώσουν από τις χώρες προέλευσής τους (και αφού τους αποθηκεύσουν για λίγο καιρό σε χώρες – αποθηκάριους) τους μεταφυτεύουν στις δυτικές κοινωνίες για να βρουν εργασία και χαρά. Και αν κάποιος πνιγεί στο άνετο ταξίδι που του προσφέρουν ευγενείς έμποροι και ανιδιοτελείς ΜΚΟ, υπάρχει και εκεί η θετική όψη: τον φωτογραφίζουν σε πόζα κατάλληλη και τον κάνουν όπλο για να κινήσουν τις τύψεις και την ευαισθησία των ανωτέρων λαών.

Έτσι λοιπόν, αφού η ώρα σήμανε, άρχισε, παράλληλα με τον βομβαρδισμό των Ισραηλινών, και ένας βομβαρδισμός πληροφόρησης κατά των Παλαιστινίων. Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του σύγχρονου και συγχρονισμένου κόσμου εναρμονίζουν ακόμα μια φορά τις φωνές τους σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων για την κακία και πανουργία αυτών των εθνικιστών της εγγύς ανατολής. Αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων, που τόλμησαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και την καλοσύνη του Προέδρου Μπάιντεν (που είναι και γέροντας και δε μπορεί τσι ταραχές) και να αρχίσουν για μια φορά ακόμα την γενοκτονία των Ισραηλινών.

Η εξέλιξη θα είναι η αναμενόμενη. Το αντιπαλαιστινιακό κίνημα θα γίνει μόδα, η μόδα θα επεκταθεί καταλαμβάνοντας κάθε ευαίσθητη συνείδηση, οι συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες όλου του δυτικού κόσμου θα απαιτήσουν μια ακόμη λύση, την λύση του παλαιστινιακού ζητήματος αυτή την φορά, οι ηγέτες τους θα σπεύσουν να ανταποκριθούν στο παλλαϊκό και μοδέρνο αίτημα.

Έτσι ο μαυριδερός αυτός λαός θα πάψει να υπάρχει. Θα μεταφυτευτεί, ίσως, στην δύση, όπου θα μάθει τουλάχιστον να πλένεται άπαξ του μηνός σε κοινές τουαλέτες κάποιων χοτ σποτ και, με το πλήρωμα του χρόνου, θα έλθει σε επιμιξία με άλλους λαούς ώστε να αποκτήσει χρώμα Café au lait, πιο πλησίον εις τα δυτικά πρότυπα.

Και τους Παλαιστινίους θα ακολουθήσουν κι άλλοι! Σε ένα διεθνές κίνημα, που ίσως ονομαστεί “Youtoo», η Διεθνής Δημοκρατική Κοινότητα, θα επιλέγει λαούς, λίγο – πολύ αντίθετους στα “πιστεύω” της και, πλέον με την συγκατάθεση όλων των πολιτών της, θα τους εξολοθρεύει ή θα τους μεταφέρει στους κόλπους της, για να γίνουν οι κάτω των 2,10 μέτρων γρανάζια μιας μάζας “χωρίς βουλή, χωρίς Θεό», χωρίς πρόσωπο και οι άνω των 2,10 μέτρων μπασκετμπολίστες στο NBA, εις δόξαν της παγκοσμιοποιήσεως, Αμέν Χαλελουγιά! 

από το «https://365335.blogspot.com/»

 

Αφήστε ένα σχόλιο