Ο λαός μας πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο λαός μας πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει τα συμπεράσματά του.


του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου

Εκεί στην Λευκορωσία φαίνεται ο κορωναϊός εξαφανίστηκε για τα δυτικά ΜΜΕ.

100.000 λένε συγκεντρώθηκαν απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης Λουκασένκο και κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο από τους επενδύοντες στην κορωνοϋστερία δεν επισημαίνει κίνδυνο για μετάδοση, κανείς δεν καταγγέλλει ανεύθυνους πολίτες που συγκεντρώνονται, ούτε κίνδυνος διασποράς του ιού υπάρχει.

Ο ιός εκεί για τους φανατικούς πολέμαρχους των συνωστισμών, ονομάζεται Λουκασένκο, και παρεπιπτόντως προσβάλει την προσπάθεια εξαγοράς της κυβέρνησής του από το ΔΝΤ και άλλους διεθνείς οργανισμούς προκειμένου να επιβάλουν lock down και να ελέγξουν την οικονομία της χώρας.

Η «ανεξαρτησία» της Λευκορωσίας όπως την αντιλαμβάνονται ΗΠΑ και ΕΕ, είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας από την υγεία των Λευκορώσων, αρκεί η ανεξαρτησία αυτή να περνάει από τον πλήρη έλεγχο της γεωστρατηγικής της Δύσης, έναντι της Ρωσίας. Εκεί, για τους απανταχού δημοκράτες ανησυχούντες για την διασπορά του ιού, η ανεξαρτησία υπερέχει της υγείας!!

Α!!… Είναι και το εμβόλιο που θα προμηθευτεί ο Λουκασένκο από τον Πούτιν.

Αντίθετα, στις «ανεξάρτητες και δημοκρατικές» Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Σερβία και αλλού, οι λίγες χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στα μέτρα, καταγγέλλονται και ενοχοποιούνται ως κύριοι υπεύθυνοι της μετάδοσης και καταστέλλονται.

Η υποκρισία και το ξεμασκάρεμα των ηγεσιών που επιβάλουν και διαχειρίζονται την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας εργαλειοποιώντας την, των ίδιων που σέρνουν τα νήματα στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό χωρών και λαών με όρους αυτοκρατορικού μεσαίωνα, είναι ολοφάνερη έχοντας ξεπεράσει κάθε πρόσχημα και όριο.

Το θλιβερότερο; Ότι ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί τέτοια πειθάρχηση σε εξουσίες, που αποδεδειγμένα και ειδικά στην χώρα μας έχουν αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή.

Μια νέα Ουκρανία δρομολογείται στην Βαλτική. Με την σφραγίδα και την υποκίνηση από ΗΠΑ και ΕΕ. Την ίδια στιγμή που Ελλάδα και Κύπρος οδεύουν προς δορυφοριοποίηση στην Τουρκία, με σφραγίδα και υποκίνηση από ΗΠΑ και ΕΕ, και με την σύμφωνη γνώμη του κυρίαρχου μέρους του εγχώριου συστήματος εξουσίας.

Εδώ βλέπεται ήμασταν πάντα δεδομένοι. ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αλωνίζουν στην επικράτεια, η Frontex και κάθε είδους πράκτορες των ΜΚΟ διαχειρίζονται το μεταναστευτικό, η οικονομία και το νόμισμα στην γκιλοτίνα της Γερμανίας και του ευρώ, τα μνημόνια για 99 χρόνια, το ΔΝΤ να κοντεύει 11 χρόνια!

Και βέβαια επιβαλλόμενα και δυστυχώς αποδεκτά, τα lock downs η διασπορά του φόβου και η καταστολή στο όνομα της ατομικής ευθύνης.

Ο λαός μας πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

Αφήστε ένα σχόλιο