Τι σκότωσε ο Μπουτάρης

Τι σκότωσε ο Μπουτάρης


του Κων/νου Σταθόπουλου

Πολλοί εξ ημών προσπαθώντας να αναλύσουμε, εκλογικεύσουμε, αποδώσουμε ευθύνες, αποφασίσουμε να εκτεθούμε με τα γραφόμενά μας, ή τις «περισπούδαστες» εκτιμήσεις μας, πέφτουμε θύματα, της στιγμής, του θυμικού, της όχι και τόσο «ψαγμένης» πληροφόρησης.

Στην περίπτωση Μπουτάρη, συνέβη για άλλη μία φορά. Όλες ή σχεδόν όλες οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι συγγραφές άρθρων και τα λεγόμενα στα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, είχαν για άλλη μία φορά αυτό το χαρακτηριστικό.

Με πιο ήρεμο μυαλό και σε τάξη θα προσπαθήσω να καταδείξω πόσο «έξυπνο», πονηρό και πανούργο ήταν το «σχέδιο Μπουτάρη».

Πως ένας φασίστας σαν τον Μπουτάρη, διότι περί αυτού πρόκειται, μπόρεσε και κατάφερε να καθαρθεί στα μάτια της κοινωνίας, να μετατρέψει το μειονέκτημά του σε πλεονέκτημα και να πάρει με το μέρος του τις υγιώς ακόμη σκεπτόμενες ομάδες πληθυσμού που εναντιώνονται στην βία απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Για να εξηγούμαστε: Προσωπικά, δεν έχω και τις καλύτερες των σχέσεων με την εκκλησία, καθώς η ίδια μου το δίδαξε.

• Ο Μπουτάρης όμως δηλώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, άθεος. Πολλοί λένε «μαγκιά του» και δεν έχουν άδικο. Άλλο όμως το τι δηλώνεις ή υπερασπίζεσαι ως άτομο και άλλο το πως εντελώς φασιστικά προσπαθείς να το περάσεις στους υπόλοιπους με πράξεις, αποφάσεις και καμώματα.

• Δηλώνει επίσης πως δεν έχει πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων και πως σαν προοδευτικός άνθρωπος που είναι μπορεί να συνομιλεί, να τους αποδέχεται, να συναγελάζεται με όλους.

Συγχαρητήρια και από εμένα.
Έχουμε ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Με μία θεμελιώδη διαφορά.
Άλλο η σεξουαλική προτίμηση του καθένα και άλλο η με φασιστικό τρόπο επιβολή της και στους υπόλοιπους.

Σαν προοδευτικός και διαβασμένος υποτίθεται άνθρωπος πως και δεν γνωρίζει, ότι δεν υπάρχει ούτε μία ανεξάρτητη επιστημονική αναφορά, που να υπερασπίζεται την ψυχοσύνθεση και την ανεξαρτησία σκέψεων και πράξεων αυτών των ανθρώπων.
Είναι απόλυτα χειραγωγούμενοι και ελεγχόμενοι.

Σαν προοδευτικός και διαβασμένος υποτίθεται άνθρωπος πως και δεν γνωρίζει, ότι για να γιορτάζεις την φυσιολογικότητά σου, όπως εσύ την αποκαλείς, δεν πρέπει να είσαι καλά στα λογικά σου, εκτός και έχεις άλλον σκοπό…

• Δηλώνει επίσης τακτικά πως ήταν πρώην αλκοολικός. Εφόσον κατάφερε και το ξεπέρασε, του αξίζουν συγχαρητήρια.

Γιατί πρέπει να γνωρίζω και να υπερασπίζομαι πως ο Μπουτάρης ήταν πρώην αλκοολικός και σαν πρώην αλκοολικός, δεν έκανε τίποτα απολύτως για να στηρίξει αυτούς τους άρρωστους ανθρώπους καθότι και την γνώση είχε και ατελείωτα χρήματα, παρά μόνον πως να υπερασπίζεται πάλι εντελώς φασιστικά ψυχικά ανισόρροπους και χειραγωγούμενους ανθρώπους για να γίνουν ανάδοχοι παιδιών;

• Ο Μπουτάρης διατυμπανίζει την προοδευτικότητά του και την πιθανή αριστεροσύνη του. Διαβάστε λίγο ιστορία και ενημερωθείτε, πως οι μεγαλύτεροι πατριώτες υπήρξαν οι «διαβασμένοι» αριστεροί που γνώριζαν και γνωρίζουν τι σήμαινε διαχρονικά και τι σημαίνει ο όρος πατρίδα. ΟΙ εξαιρέσεις πάντα υπήρχαν και τις βιώνουμε και εδώ σήμερα έναντι χρημάτων, θέσεων κ.λ.π.

Αλήθεια ψάξτε στο διαδίκτυο, εγώ έκανα τον κόπο, και δείτε παλαιότερες συγκεντρώσεις του Κ.Κ.Ε., όπου πρωτοστατεί η Ελληνική σημαία και σκεφτείτε τον λόγο για τον οποίο σήμερα όχι μόνον την έχουν στα αζήτητα, αλλά επιτίθενται και σε όσους την κρατούν.

Ας κλείσουμε την παρένθεση των αριστερών ή όχι και πατριωτικών κινημάτων και ας επανέλθουμε στον κύριο Δήμαρχο.

Ποιός πατριώτης και προοδευτικός παγκοσμίως θα εκθείαζε εντελώς φασιστικά τον Κεμάλ, έναν σφαγέα της χώρας του;

• Ο Μπουτάρης μετά την στημένη -κατ’ εμέ- επίθεση την οποία δέχτηκε, έτρεξε να ζητήσει την ταυτοποίηση όσων του επιτέθηκαν και εξύβρισαν.

Όταν εντελώς φασιστικά δέρνονται οι γέροι συνταξιούχοι, όταν επίσης φασιστικά ψεκάζονται με χημικά εργάτες, ανάπηροι, χήρες, καθαρίστριες, άνθρωποι που χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους και λοιπές κατηγορίες, γιατί δεν ζητά ταυτοποίηση των γουρουνιών που κάνουν δήθεν την δουλειά τους;

Όταν υπάρχουν φωτογραφίες του Κωνσταντίνου της ΚΕΡΦΑΑ όπου συμμετέχει στην δολοφονία της Marfin και που πολλές φορές έχουν ταυτόσημες ιδέες, γιατί δεν ζητά εισαγγελική παρέμβαση; Δεν είναι χαζός. Φασίστας είναι.

Ο Μπουτάρης και ο υφέρπων φασισμός του είναι περισσότερο επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο, από τους ανάλγητους υποτιθέμενους αριστερούς (και φυσικά από τους ηλίθιους τραμπούκους της Χ.Α.).

Προχτές λοιπόν αν το θέλετε έτσι και αν δεν ήταν στημένο -που πολύ το υποψιάζομαι-, συγκρούστηκαν δύο κατηγορίες φασιστών. Οι «προοδευτικοί» φασίστες και τα «γουρούνια» φασίστες και γύρω γύρω ζητοκραύγαζε μία τρίτη κατηγορία: Οι «αφελείς» φασίστες.

Ο Μπουτάρης λοιπόν σκότωσε για άλλη μία φορά την Δημοκρατία!

Ο Μπουτάρης σκότωσε για άλλη μία φορά τους Ποντίους, καθότι κανείς δεν ασχολήθηκε ως όφειλε μαζί τους.

Ο Μπουτάρης σκότωσε για άλλη μία φορά, μαζί με την παρέα του, (δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, πολιτικοί), την Παιδεία, δίνοντας τροφή για διαμάχη και όχι για σκέψη, σε ανθρώπους απαίδευτους, αφού πρώτα φρόντισαν οι ίδιοι προοδευτικοί κύκλοι να παραμείνουν απαίδευτοι και αμόρφωτοι πάρα πολλοί.

Ο Μπουτάρης σκότωσε ως άλλος Τσίπρας την ελπίδα, σε μία πολυπολιτισμική πόλη και ω του θαύματος δεξιών φρονημάτων, που πίστεψε πως έκανε την υπέρβαση, ψηφίζοντας και εκλέγοντας έναν άνθρωπο που με πολύ ωραίο τρόπο τους πλάσαρε πολύ «τίμια» και «αντρίκια» την προηγούμενη ζωή του.

Και μία υπενθύμιση:
Ο φασισμός είναι ότι πιο χυδαίο και νοσηρό γέννησε και εξέθρεψε το άρρωστο ανθρώπινο μυαλό. Τελευταία, όλο και περισσότερο συζητείται. Όσο περισσότερο συζητείται, τόσο περισσότερο κερδίζει, διότι τώρα δεν υπάρχει παιδεία -και όπου έλλειψη παιδείας ίσον θάνατος.


 

Αφήστε ένα σχόλιο