ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 – Εμείς παίρνουμε θέση!

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 – Εμείς παίρνουμε θέση!


Πρώτα η Ελλάδα!

Το 2010 η Ευρωπαϊκή Ένωση ήρθε για να μας «σώσει».

Όταν μας έφεραν τα μνημόνια, μας είπαν ότι η Ε.Ε. ήρθε να διασώσει την Ελλάδα.
Σήμερα όλοι τους ομολογούν, ότι η Ελλάδα θυσιάστηκε για να διασωθεί το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και πρέπει να συνεχίσει να θυσιάζεται, μαζί με τα υπόλοιπα κράτη και τους λαούς της Ευρώπης γιατί η υπερεθνική ελίτ πρέπει να νικήσει στον νέο Παγκόσμιο Πόλεμο που η ίδια, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ προωθούν με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο.

Τι προέχει λοιπόν, το συμφέρον της ευρωπαϊκής ελίτ, ή το συμφέρον της Ελλάδας;
Της Ελλάδας των εργαζομένων, της Ελλάδας των συνταξιούχων.
Της Ελλάδας των γονιών και των παιδιών μας.

Το ΕΠΑΜ από το 2011 επιμένει! Πρώτα η Ελλάδα!
Το ΕΠΑΜ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που όλα αυτά τα χρόνια επιμένει.
Πρώτα η Ελλάδα! Πρώτα η Ελλάδα των εργαζομένων.

Πρώτα η Ελλάδα της ευημερίας για τους πολλούς.
Πρώτα η Ελλάδα της Δημοκρατίας.
Πρώτα η Ελλάδα της Ειρήνης. Της συνεργασίας με όλους τους λαούς, στην Ευρώπη, αλλά και σε όλη την Υφήλιο.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΑΜ! Μην απέχεις, μην αδιαφορείς!

Εσύ λοιπόν τι θα κάνεις; Θα ψηφίσεις πάλι τους ίδιους; Ή μήπως θα αδιαφορήσεις, γιατί, δήθεν, τίποτε δεν μπορεί να γίνει;
Πάρε θέση! Μην τους δώσεις την ευκαιρία να μας θυσιάσουν, στο νέο Ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν.
Ψήφισε λοιπόν ΕΠΑΜ. Ψήφισε πρώτα η Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πυλώνας της διαφθοράς. Η Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση πεθαίνει.

Η Ε.Ε. σήμερα, δεν είναι αυτή που μας υποσχέθηκαν. Έχει ποδοπατήσει όλες της διακηρύξεις ακόμα και του δικού της, του Ενωσιακού Δικαίου. Όλα προς όφελος των λόμπι και των ελίτ.

Ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός δαπανάται όχι για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, αλλά για τη σκανδαλώδη χρηματοδότηση της διαφθοράς, της διαπλοκής και τελευταία του πολέμου.

Πόλεμος για την ελευθερία των ισχυρών έναντι των αδυνάτων

Οι λαοί της Ευρώπης καλούνται πλέον να ζήσουν υπό καθεστώς αυστηρού περιορισμού των δικαιωμάτων τους, της ενεργειακής τους επάρκειας, της κοινωνικής και εισοδηματικής τους ευχέρειας.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί όπως μας λένε επίσημα, στον νέο πόλεμο πρέπει να νικήσει η ελευθερία. Και η ελευθερία απαιτεί θυσίες.

Αυτοί που απολαμβάνουν όλα τα προνόμια, μας μιλάνε για θυσίες. Νέες θυσίες, μεγαλύτερες θυσίες. Για ποια ελευθερία;

Όχι για την ελευθερία από την ανέχεια. Ούτε για την ελευθερία από τον κατατρεγμό, από την καταπίεση, από την εκμετάλλευση.

Μιλάνε για την ελευθερία των αγορών, την ελευθερία του άκρατου πλουτισμού, την ελευθερία της ιδιώτευσης, την ελευθερία του ξεπουλήματος για ένα μεροκάματο. Την ελευθερία των ισχυρών έναντι των αδύνατων.

Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά την Ελλάδα

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη που θυσιάστηκε στον βωμό αυτής της ελευθερίας. Δεκατρία και πλέον χρόνια μετά την παραίτηση της χώρας από την Εθνική της Κυριαρχία προς όφελος των Ευρωπαίων δανειστών, είναι στη χειρότερη θέση από ποτέ. Η αγυρτεία και η απάτη έχει γίνει πλέον ο υπέρτατος νόμος της χώρας.

Το έγκλημα και μάλιστα το οργανωμένο, όχι μόνον κυβερνά αυτόν τον τόπο, αλλά τείνει να γίνει κι ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα. Πάντα υπό την κάλυψη και την επίσημη προστασία της Κυβέρνησης, του Κράτους και του πολιτικού συστήματος, γενικά.

Το Εισόδημα του Έλληνα δεν επαρκεί

Ο Έλληνας εργαζόμενος αναγκάζεται σήμερα να τα βγάλει πέρα με τις χαμηλότερες απολαβές και συντάξεις σε ολόκληρη την Ε.Ε. και τον ΟΟΣΑ.

Καλείται να τα βγάλει πέρα σε μια αγορά εργασίας, όπου κυριαρχεί η αρπαχτή, ο παρασιτισμός, η ασυδοσία και η προσωρινή απασχόληση. Σε μια αγορά εργασίας που μας λένε ότι λείπουν εργατικά χέρια παρά τη διψήφια ανεργία και υποαπασχόληση κι έτσι ετοιμάζονται να φέρουν καραβιές νόμιμων δούλων για ακόμη πιο φτηνή κι αναλώσιμη εργασία, από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Ινδία, της Αίγυπτο, το Βιετνάμ.

Το Χρέος αυτό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί

Κι όλα αυτά γιατί, η Ελλάδα κι ο λαός της, έχει καταδικαστεί να εξυπηρετεί ένα Χρέος, που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Όσες φοροεπιδρομές κι αν σκαρφιστούν, ό,τι κι αν ξεπουλήσουν, όσο κι αν εξανεμίσουν το εισόδημα των νοικοκυριών.

Η Ελλάδα προς πώληση

Η Ελλάδα μετατράπηκε σε οικόπεδο προς πώληση. Με έναν λαό χωρίς δικαιώματα. Υπό καθεστώς πολιτειακής εκτροπής ανάλογης μ’ εκείνη της 21ης Απριλίου 1967. Μόνον που αυτήν τη φορά δεν έγινε με τανκς, αλλά με διακομματική συναίνεση της Δεξιάς και της Αριστεράς. Άλλωστε τα τανκς κι ο στρατός πρέπει να είναι διαθέσιμα γι’ αλλού. Για τα νέα πεδία πολέμου της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας.

Στο κάτω – κάτω της γραφής η Τουρκία δεν είναι απειλή, είναι σημαντικός εταίρος. Είναι σημαντικός εταίρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Ατίθασος μεν, Εταίρος δε. και για τον κατευνασμό του η Ελλάδα οφείλει να αποδεχθεί τα Κατεχόμενα της Κύπρου, τη συνδιαχείριση του Αιγαίου και φυσικά τον εθνικό της ακρωτηριασμό.

Έχουμε παραδώσει την Εθνική μας Κυριαρχία

Αυτά απαιτούν από την Ελλάδα οι φίλοι, Εταίροι και Σύμμαχοι. Πάντα στο όνομα της κυριαρχίας της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Άλλωστε από τότε που παραιτηθήκαμε άνευ όρων και αμετάκλητα από την εθνική μας κυριαρχία για να μας επιβληθεί το μνημονιακό καθεστώς, μετατραπήκαμε από χώρα σε χώρο, από Έθνος σε γεωγραφική υποδιαίρεση της Ενωμένης Ευρώπης.

Γιατί λοιπόν να μας πάρει κανείς στα σοβαρά όταν στα λόγια θέτουμε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας έναντι της Τουρκίας και επικαλούμαστε το διεθνές δίκαιο;

Χρειαζόμαστε ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΤΩΡΑ!

Η χώρα μας περνά τη χειρότερη κρίση αυθυπαρξίας από τότε που ιδρύθηκε επίσημα ως κράτος. και απ’ αυτήν δεν υπάρχει διέξοδος ακολουθώντας την πεπατημένη.

Χρειάζεται εδώ και τώρα, αλλαγή ρότας.

Για να αναδειχθούν τα δίκαια της Πατρίδας και του λαού μας.

Για να βάλουμε φρένο στις καταστροφικές επιδιώξεις των ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί η Ευρώπη σε πεδίο πολέμου για το συμφέρον των ΗΠΑ και των χρηματαγορών.

Για να διαδηλώσουμε μαζί με τους άλλους λαούς της Ευρώπης, ότι αυτό που προέχει δεν είναι το υπερεθνικό συμφέρον των ολιγαρχών, αλλά το εθνικό συμφέρον των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου.

ΨΗΦΟΣ στο ΕΠΑΜ είναι ψήφος για μία άλλη Ελλάδα!

Η ψήφος στο ΕΠΑΜ είναι ψήφος για την Ελλάδα, για μια άλλη Ελλάδα.
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους απλούς Έλληνες.
Για μια Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της ευημερίας για τους πολλούς.
Για μια Ελλάδα που έδωσαν τη ζωή τους γενιές και γενιές Ελλήνων.
Στο χέρι μας είναι ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας!

Στις Ευρωεκλογές 2024 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ε(νιαίο) Π(αλλαϊκό) Μ(έτωπο)!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο