Η συμμορία του Π.Ο.Υ. ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει

Η συμμορία του Π.Ο.Υ. ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει


του Κώστα Γιαννιώτη

Την ώρα που το αφήγημα της «πανδημίας» κατέρρεε σταδιακά, οι δυνάμεις της Ν.Τ.Π. με αιχμή του δόρατος τις ΗΠΑ (του κοιμισμένου) και το Ηνωμ. Βασίλειο (της καρικατούρας Τζόνσον) πυροδότησαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, μετατρέποντάς τον σε αφανή πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας!

Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα είχαν προγραμματίσει, στα παιχνίδια που παίζουν στα κομπιουτεράκια τους οι γκατζετάκηδες των Δυτικών.

Οι Ρώσοι κοντεύουν να καταλάβουν τη μισή Ουκρανία, την ώρα που οι απώλειες των Ουκρανών και των δυτικών -που παριστάνουν τους… μισθοφόρους- φτάνουν τους χίλιους (1000) νεκρούς την ημέρα!

Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας αποδείχτηκαν αυτοκτονικές για τους δυτικοΝΑΤΟικούς και ψάχνουν -ματαίως- να βρουν λύσεις στο γρίφο, που έστησαν μόνοι τους.

Τις επιπτώσεις των ηλίθιων, ακατανόητων και ανιστόρητων επιλογών τους άρχισαν να τις νιώθουν στη ράχη τους οι λαοί του κόσμου και κατά κύριο λόγο οι λαοί της Ε.Ε., που για χάρη Αμερικανών και Βρετανών αποφάσισε να πυροβολήσει τα πόδια της!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμα των λαών, σε μια σειρά χωρών του κόσμου, και τη διαδοχική (μέρα τη μέρα) κατάρρευση κυβερνήσεων στην Ευρώπη, ενώ όσες ακόμα επιβιώνουν, βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει!

Αυτήν ακριβώς την ώρα βρήκε ο… περιβόητος Π.Ο.Υ. να ανακοινώσει ότι οι… ανθυπομεταλλάξεις της «πανδημίας» άρχισαν να γίνονται επικίνδυνες και να μιλά για την ανάγκη επαναφοράς των lockdown και της μάσκας!!

Σαν «καλός Σαμαρείτης» ο Π.Ο.Υ., για μια ακόμα φορά τείνει χέρι βοήθειας στην παραπαίουσα οικονομική ελίτ της Δύσης και προσπαθεί να ξαναμαντρώσει τον κόσμο στις ιδιωτικές φυλακές του και να ματαιώσει τις εξεγέρσεις που βλέπει να έρχονται απ` άκρη σε άκρη του πλανήτη!

Ετοιμαστείτε να σας ξανασώσει ο περιβόητος Π.Ο.Υ. !!

από το «http://www.dromosanoixtos.gr/»

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο