Ποιος είσαι εσύ που με αποκαλείς ψεκασμένο;

Ποιος είσαι εσύ που με αποκαλείς ψεκασμένο;


του Ιωσήφ Λουκέρη

Ποιος είσαι εσύ που με λες «συνωμοσιολόγο», επειδή αντιστέκομαι στην υπερβολή του κορωνοϊού.

Ποιος είσαι εσύ που με φωνάζεις «ρατσιστή», επειδή εναντιώνομαι στην επιδεικτική ομοφυλοφιλία.

Ποιος είσαι σύ που μου κολλάς την ρετσινιά του «σεξιστή», επειδή αντιλαμβάνομαι την απάτη του metoo.

Ποιος είσαι εσύ που με θεωρείς (το λιγότερο) γραφικό επειδή τάσσομαι κατά της Ε.Ε. α.ε. και του ευρώ της.

Ποιος είσαι εσύ που με αποκαλείς «φασίστα» επειδή πιστεύω στην Ιδέα της Πατρίδας.

Ίσως είσαι αυτός, που αφού πίστεψε σε κάθε ανούσια και άχαρη «πραγματιστική» ιδεολογία, όταν ήλθε η ώρα αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα τις φαντασιώσεις για τις εκατόμβες νεκρών από covid, που τους μεταφέρουν με φορτηγά και με κάρα του δήμου -πάντα ανεμβολίαστους.

Ίσως είσαι αυτός, που αφού δήλωσε την απέχθειά του σε κάθε εκδήλωση εθνικής, θρησκευτικής, πολιτικής ταυτότητας, ως θίγουσα «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», με ενθουσιασμό καταχειροκρότησε το μεσαιωνικό καρακιτσαριό του «gay pride».

Ίσως είσαι αυτός, που αφού «προοδευτικά» και οφθαλμολαγνικά δέχτηκε την γυναικεία και ανδρική εκπόρνευση που ξερνάνε κάθε μέρα και κάθε ώρα οι τηλεοράσεις, αφού επικρότησε κάθε ελευθεριότητα ως «ένα βήμα μπροστά για την ανθρωπότητα», μετά διέρρηξε τα ιμάτιά του στο άκουσμα των (π)ηθικισμών της Μ.Κ.Ο., που ακούει στο όνομα metoo.

Ίσως είσαι αυτός, που αφού μούτζωσε και αποκάλεσε «μπορντέλο» την Βουλή, αφού αγανάκτησε με την οικογενειοκρατία, ανερυθρίαστα στην συνέχεια έστρεψε την παλάμη στον εαυτό του και, ως μετανοούσα παρθένος, έτρεξε να εκμαυλιστεί στην αγκαλιά των Κούληδων, των Γιωργάκηδων και των Φώφηδων, για να μην «μείνει η χώρα ακυβέρνητη», για να μην φύγουμε από τους στοργικούς κόλπους της ευρωζώνης και «φτωχοποιηθούμε».

Ίσως είσαι αυτός, που θέλει τις μάζες των θαλασσοπνιγμένων, απελπισμένων, εγκλωβισμένων και εμπορευματοποιημένων προσφύγων, για να μπορεί, ως σύγχρονος Φρειδερίκη, να διαδηλώνει την φιλανθρωπία του.

Ίσως είσαι ένας χρήσιμος στο σύστημα «σοφός», που αυτόματα οι ακτίνες του λαμβάνουν κάθε επιθυμία των εξουσιαστών μας και ασμένως την εκτελεί.

Ίσως είσαι ο νέος, που το αίμα του πρόωρα έχει γεράσει καθώς μασκοφόρος τρέχει πίσω από τις mainstream απαγορεύσεις.

Ίσως είσαι ο μεσήλικας, που διεγείρεται με την Έλη Στάη, γιατί αυτή ξέρει να του πει πώς θα κρατήσει τη δουλίτσα του και τα λεφτουδάκια του.

Ίσως είσαι ο ηλικιωμένος που έχει μεγάλη αγάπη στον Πορτοσάλτε κι ας τον αποκαλεί αυτός τεμπέλη, μετά από μια ζωή σκληρής εργασίας κι ας του αφαιρεί το δικαίωμα στην σύνταξη μετά από μια ζωή στερήσεων.

Ίσως είσαι αυτός που ποτέ δεν υπηρέτησε μια Ιδέα – κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα ναι απάνου απ’ όλα.

Έμεινες ακόλουθος ιδεολογημάτων, που ένα – ένα πέφτουν, για να αντικατασταθούν από άλλα πιο φτηνά, πιο ψευδή, πιο ατομιστικά.

Υποτάχθηκες στην πιο απροκάλυπτα απάνθρωπη εξουσία της Ιστορίας. Και το μόνο που σου έμεινε για να θεωρείς τον εαυτό σου ζωντανό είναι να βάζεις εμένα απέναντί σου.

Και να με αποκαλείς «Ψεκασμένο».

ΥΓ.: Ίσως να είσαι κάποιος φίλος, που παραπλανείται από την προπαγάνδα που εμέσει, κάθε λεπτό, το σύστημα της δεύτερης κατοχής της χώρας, οπότε σε ικετεύω, όσο είναι καιρός, ΣΥΝΕΛΘΕ!

από το «https://365335.blogspot.com/»

 

Αφήστε ένα σχόλιο