Η κ. Παρδαλώνη κι οι αρχαίοι ιατροί

Η κ. Παρδαλώνη κι οι αρχαίοι ιατροί


του Νίκου Α. Καραβέλου*

Εδώ που κάποτε έζησαν μεγάλοι μύστες σήμερα ζει η κ. Παρδαλώνη!

Ιατρός με ειδικότητα την αλλαγή ταγιέρ και το παρίστασθαι συνεχώς ενώπιον των τηλεοπτικών παραθύρων.

Αν μετά από χιλιάδες χρόνια ανακάλυπταν ευρήματα τηλεοπτικών εκπομπών για θέματα ιατρικής, θα νόμιζαν ότι η Ελλάδα μας είχε ως σημαίνοντες ιατρούς την κ. Παρδαλώνη και τους ομοίους της.

Αντίθετα στα αρχαία χρόνια οι Έλληνες είχαν υποδεέστερους ιατρούς, όπως ο Αλέξανδρος ο Φιλαλήθης, ο χειρουργός Ηλιόδωρος, ο Ορειβάσιος, ο Σέξτος ο Εμπειρικός, ο Φίλιππος ο Ακαρνάνας, ο Ικέσιος, ο Ηρακλείδης ο Ταραντίνος, ο Απολλώνιος ο Κιτυεύς, ο Μαχάων και βέβαια ο Ιπποκράτης, ο Γαληνός και τόσοι άλλοι!

Ναι οι Αρχαίοι ιατροί υστερούσαν έναντι των σημερινών σε γνώσεις και θεραπείες, γιατί δεν φορούσαν…άσπρη στολή και δεν γνώρισαν ποτέ… τις φαρμακευτικές εταιρίες ούτε ήξεραν να γελοιοποιούνται στις οθόνες..

Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ιατρών σήμερα για λόγους ανεξήγητους φαινομενικώς, παροτρύνουν συνεχώς τους ζωντανούς Έλληνες αλλά και τα υπολείμματα προσωπικότητας , δηλαδή τους νεκρούς, να εμβολιάζονται ασταμάτητα. με όσες δόσεις γουστάρει η Εταιρία.

Ζωντανούς και πεθαμένους!

Διότι, ως γνωστόν και οι πεθαμένοι μεταδίδουν τον ιό, για τούτο τους θάβουν τυλιγμένους αλλόκοτα. .

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, την μετάδοση του ιού, κυρίως, από μη εμβολιασμένους πεθαμένους, την έχει άριστα θεμελιώσει η Ολομέλεια του ΣΤΕ στο σκεπτικό της γνωστής απόφασής της, για τους υγειονομικούς, που θα είναι παντοτινό φωτεινό Παράδειγμα και Μνημείο δουλοφροσύνης και δικαστικής τυφλότητας!

Οι ιατροί μας ,λοιπόν, στην πλειονότητά τους, έχουν ταχθεί υπέρ των εμβολίων κατά πάντων. Πάντα, προφορικώς και ποτέ γραπτώς, για «τον φόβο των Ιουδαίων». Σου λέει «κράτα πισινή, δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα».

Φαίνεται πως φοβούνται πως πράγματι θα γυρίσουν τα πράγματα. Γι’ αυτό και επιδιώκουν το ακαταδίωκτο. Φοβούνται την των πολλών βλάβη και την εξ’ αυτής καταιγίδα που ωριμάζει!.

Και ήδη βλάπτονται πολλοί! Κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να μιλήσουν, να σηκώσουν φωνή, να προστατέψουν τους ανύποπτους καλόπιστους που νομίζουν πως εμπιστεύονται την αληθινή Επιστήμη, μα δυστυχώς εμπιστεύονται την πιο άθλια, την πιο απεχθή της όψη!

Δεν είναι πλέον οφθαλμαπάτη οι αιφνίδιοι θάνατοι. Ούτε σκιάγματα οι παρενέργειες των εμβολίων. Μήτε φάσματα της νύχτας οι ακόμη και κατά των παιδιών εμβολιαστικές επιθέσεις. Συνωμοσιολογίες δεν είναι οι επιφυλάξεις ο δίκαιος φόβος, η λογική αντίθεση στον ολοκληρωτικό εμβολιασμό του λαού, (υπέρ του οποίου ορκίζεται μια άθλια πλέον και άχρηστη, δουλοπρεπής Αριστερά).Δεν είναι όνειρο η πτώση του πολιτεύματος στον πολιτικό φασισμό. Είναι πια ζωντανός εφιάλτης.

Από τα περιτρίμματα (σκουπίδια) της πολιτικής, Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, δεν περιμέναμε τίποτα. Ούτε από τη μισότυφλη δικαιοσύνη. Από τους επιστήμονες όμως, μολονότι δεν τρέφαμε αυταπάτες, είχαμε κάποια απαίτηση.

Εδώ που κάποτε δούλεψαν εκείνοι οι γίγαντες Ιατροί, σήμερα «μεγαλουργεί» μια αγέλη άσπρων λύκων ανάμεσα σε χιλιάδες σιωπηλούς φοβισμένους, ή τάχα φοβισμένους, ή εαυτούληδες που παριστάνουν τους θεούς. Επιστήμονες που δεν βρήκαν λέξη για τις παρενέργειες, ούτε λέξη συμπόνοιας για τους σε αναστολή συναδέλφους τους. Που, αντί της συνείδησης, προτείνουν εμφατικά το ναζιστικό, ρατσιστικό πασαπόρτι του Μητσοτάκη για να γεμίσουν την μπάκα ή για ένα καφέ.

Εξαιρούνται βέβαια όσοι ύψωσαν ανάστημα.!

Εδώ στα ίδια χώματα, που κάποτε ήκμασαν εκείνοι οι Μύστες, ακμάζει σήμερα, μεταξύ παρομοίων, η… κ. Παρδαλώνη!

* Ο Νίκος Α. Καραβέλος είναι Νομικός και συγγραφέας

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο