Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία – Επιστημονική Ένωση ή παράρτημα Εγκληματικής Οργάνωσης;

Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία – Επιστημονική Ένωση ή παράρτημα Εγκληματικής Οργάνωσης;


του Όθωνα Κουμαρέλλα

Μόλις πρόσφατα η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία εξέδωσε δελτίο ενημέρωσης των Ελλήνων παιδιάτρων για τον εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων ηλικίας από 12-17 ετών για τον covid-19.

Διαβάζοντας κάποιος τρίτος το εν λόγω δελτίο μένει κυριολεκτικά έκπληκτος για την επιστημονική ανεπάρκεια, την ελλιπή ενημέρωση, αλλά και την προκλητική χρήση ψευδών στοιχείων από τους συντάκτες του.

Το κείμενο βέβαια είναι ανυπόγραφο, έτσι ώστε να μην υπάρχει προσωποποιημένη ουδεμία ευθύνη για το αντιεπιστημονικό και ψευδέστατο περιεχόμενό του. Το γεγονός όμως ότι αναρτήθηκε και παραμένει στην επίσημη ιστοσελίδα της Παιδιατρικής Εταιρείας καθιστά την ίδια την εταιρεία υπεύθυνη και προφανώς το διοικητικό της συμβούλιο. Δεν γνωρίζω βέβαια, εάν αυτό το κατάπτυστο, για επιστήμονες, κείμενο εστάλη και με προσωπικές επιστολές στους ανά τη χώρα παιδιάτρους, οι οποίοι θα έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει.

Ας δούμε όμως σημείο το σημείο το περιεχόμενο αυτό, που κάνει και τον οποιονδήποτε γνωρίζει γραφή και ανάγνωση και έχει σώας τας φρένας να αγανακτήσει.

Υποτίμηση των κινδύνων και η ενοχοποίηση των ηλικιωμένων

Καλεί εξ αρχής τους παιδιάτρους να μη διστάσουν για τους εμβολιασμούς των παιδιών, με τα ακόμα υπό δοκιμαστικό στάδιο εμβόλια για τον covid, που έχουν αδειοδοτηθεί υπό όρους. Τους δίνει οδηγία (εντολή) να τονίζουν τις δυσάρεστες παρενέργειες της νόσου και ουσιαστικά να αποκρύπτουν τις -κατ’ αυτούς- σπάνιες επιπλοκές των εμβολίων, επειδή η συζήτηση περί αυτών οδήγησε στην αχρήστευση ενός εμβολίου (προφανώς εννοούν αυτό της AstraZeneca), το οποίο οι συντάκτες του κειμένου θεωρούν πολύ αποτελεσματικό. Κανένα στοιχείο βέβαια δεν προσκομίζουν ως προς αυτό.

Οι συντάκτες του κειμένου, αμετροεπείς φασίστες όπως φαίνεται ότι είναι, προχωρούν σε μια ντροπιαστική, κυριολεκτικά εμετική, κατηγορία απέναντι στους ηλικιωμένους. Ότι τάχα δεν επιτεύχθηκε τείχος προστασίας απέναντι στον ιό, επειδή αρνήθηκαν οι ηλικιωμένοι να εμβολιαστούν. Κάτι φυσικά που είναι απολύτως ψευδές, πρώτον διότι τους πρώτους μήνες δεν υπήρχε επάρκεια εμβολίων και στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος των ηλικιωμένων σε ποσοστό πάνω από 75% εμβολιάστηκε. Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα (https://emvolio.gov.gr/), μέχρι χθες στη χώρα μας είχαν εμβολιαστεί 5.815.144 ενήλικα άτομα και εξ αυτών τα 5.441.745 και με τις δύο δόσεις των εμβολίων είναι πλήρως εμβολιασμένα. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί πάνω από το 65% του ενήλικα πληθυσμού της χώρας στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο από όλους τους γνωρίζοντες, εκτός της κυβέρνησης και των “ειδικών” της δεν έχει την παραμικρή επίπτωση στην εξέλιξη της επιδημίας πουθενά και τώρα επιδιώκουν να φτάσουν οι εμβολιασμοί στο 90% του πληθυσμού μήπως και σωθεί το “αφήγημά” τους, περί τείχους ανο(η)σίας.

Η πολιτική απάτη περί τείχους ανοσίας

Αλλού, λοιπόν, θα πρέπει να ψάξουν οι παραεπιστήμονες της παιδιατρικής εταιρείας και οι ναζί παράφρονες πολιτικάντηδες που τους καθοδηγούν -με το αζημίωτο, ή όχι. Θα πρέπει να ψάξουν στα papers και τις μελέτες των ίδιων των παρασκευαστριών των εμβολίων εταιρειών, που ουδέποτε ισχυρίστηκαν, ότι είναι δυνατή η επίτευξη συλλογικής ανοσίας του πληθυσμού με τα δεδομένα εμβόλια. Θα πρέπει να ψάξουν να βρουν τις αιτίες της αδυναμίας χτισίματος τείχους ανοσίας, στο απολύτως γνωστό σε όλους εξ αρχής, ότι τα εμβόλια αυτά δεν είναι αποστειρωτικά, και η μόνη ελπίδα ήταν, ότι μπορούν να προστατεύσουν από βαριά νόσο και θάνατο. Δηλαδή, θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα, αποκλειστικά και μόνον σε αυτούς που είναι ευάλωτοι και κινδυνεύουν από μια πιθανή σοβαρή νόσηση από τον ιό και θάνατο (ηλικιωμένοι και με συνοσηρότητες). Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν όπως θέλει να μας πείσει η παιδιατρική εταιρεία.

Θα πρέπει να ψάξουν στα σκληρά δεδομένα που έρχονται από παντού, την Κύπρο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις Σεϋχέλλες, αλλά κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ και τώρα από της ΗΠΑ, από τα οποία προκύπτει ότι ακόμη και αυτή η μερική προστασία από βαριά νόσηση και θάνατο των ευπαθών φθίνει πολύ γρήγορα μέχρι που εξαλείφεται εντελώς μετά την παρέλευση λίγων μηνών από τον εμβολιασμό.

Θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του αμερικανικού CDC και καλό θα ήταν να προσέξουν την μόλις πριν λίγες ημέρες δήλωση του Δρ. Fauci. Οι εμβολιασμένοι και κολλάνε τον ιό και τον μεταδίδουν, ενώ το ιικό φορτίο στους εμβολιασμένους δεν διαφοροποιείται από εκείνο των ανεμβολίαστων. Τελεία!

Μόνον οι λειτουργικά αναλφάβητοι, και πολιτικοί απατεωνίσκοι, συντάκτες του δελτίου, ζήλεψαν τη δημοσιοκαφρίλα των ΜΜΕ και έχουν μείνει μερικά τέρμινα πίσω, παπαγαλίζοντας το κατάπτυστο κυβερνητικό απατηλό «αφήγημα» περί συλλογικής ανοσίας. Κι επειδή αυτό δεν επιτυγχάνεται προσπαθούν να ενοχοποιήσουν συλλήβδην την κοινωνία και ειδικότερα τους ηλικιωμένους. Τόσο ηλίθιοι φασίστες!

Διότι εάν δεν ήσαν λειτουργικά αναλφάβητοι και ηλίθιοι φασίστες δεν θα προχωρούσαν σε ένα ακόμη αυθαίρετο και ατεκμηρίωτο συμπέρασμα, ότι τάχα, λόγω της νεολαίας που έχει έντονη δραστηριότητα, αλλά και μειωμένη συμμόρφωση στα μέτρα προφύλαξης, που «έχουν σαν αποτέλεσμα την αυξημένη εισαγωγή στα νοσοκομεία νέων ατόμων. Έτσι η ανοσία τείχους πλέον είναι μάλλον αδύνατη, διότι θα πρέπει να έχουμε εμβολιαστική κάλυψη άνω του 90%», επιμένοντας στην παραπληροφόρηση του κοινού, αλλά και των ίδιων των παιδιάτρων.

Τους πληροφορούμε, επειδή δεν είμαστε σαν κι αυτούς, δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα και γνωρίζουμε γραφή, ανάγνωση και μαθηματικά, ότι και 10.000% εμβολιαστική κάλυψη να επιτευχθεί με 100 εμβολιαστικές δόσεις σε όλον τον πληθυσμό, τείχος ανοσίας δεν πρόκειται να δημιουργηθεί! Διότι τα εμβόλια δεν είναι αποστειρωτικά, όπως εκείνα πχ της ιλαράς κτλ, και εξ αρχής δεν σχεδιάστηκαν για να κάνουν αυτήν τη δουλειά (τείχος ανοσίας). Αυτό αποτελεί μια φενάκη και μια πολιτική απάτη για την εξυπηρέτηση άνομων πολιτικών σκοπιμοτήτων που οι «πρόθυμοι» της παιδιατρικής εταιρείας έρχονται με εντελώς άτσαλο τρόπο να υπηρετήσουν με το ενημερωτικό τους δελτίο.

Ενός κακού, όμως, μύρια έπονται!

Οι ασυναρτησίες περί θνησιμότητας

Για να στηρίξουν την -τουλάχιστον- εσφαλμένη θέση τους, ψεύδονται στη συνέχεια ασυστόλως, ανεβάζοντας την πολιτική τους αλητεία σε άνευ προηγουμένου επίπεδα, παρουσιάζοντας, όχι ανακριβή, αλλά εντελώς ψευδή στοιχεία, ικανά μόνον για εισαγγελική παρέμβαση, για τις επιπτώσεις του covid-19 στα παιδιά. Και δεν χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός γιατρός για να το διαπιστώσει, αρκεί να είναι λογικός και να γνωρίζει γραφή και ανάγνωση!

Γράφουν συγκεκριμένα: «Ένας αριθμός παιδιών και εφήβων, που στις ΗΠΑ υπολογίζεται σε ποσοστό 15%, στη δε Ευρώπη πιθανόν ανέρχεται σε μικρότερο ποσοστό, εμφανίζουν το μετά COVID-19 πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο με θνησιμότητα 1,7%». Πομπώδης ορισμός, πολύ «πιασάρικος» για τους ανίδεους κι εξόχως τρομολαγνικός!

Κατ’ αρχήν οι συντάκτες είναι τόσο πολύ… καλοί γνώστες του αντικειμένου τους, που μπέρδεψαν τη θνητότητα με τη θνησιμότητα. Εάν ίσχυε πράγματι ποσοστό 1,7% θνησιμότητας, σε έναν πληθυσμό παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα της τάξης των 1.800.000 ατόμων Χ 15% = 270.000, θα είχαμε μέχρι τώρα και στον ενάμιση χρόνο διάρκειας του πανδημικού φαινομένου, ούτε λίγο, ούτε πολύ 270.000 Χ 1,7% = 4.590 θανάτους παιδιών και εφήβων από το εν λόγω σύνδρομο.

Αλλά κι εάν υποθέσουμε ότι εκ παραδρομής αναφέρονται σε θνησιμότητα, αλλά εννοούν θνητότητα, με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ είχαμε μέχρι χθες 11/8/2021 (Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) ISO WEEK 31 -Δεδομένα έως 11 Αυγούστου 2021, ώρα 15:00 https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/08/covid-gr-daily-report-20210811.pdf), στην ηλικιακή κατηγορία μέχρι και 17 ετών -για ολόκληρη την περίοδο από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι χθες- 57.726  επιβεβαιωμένα περιστατικά covid και μόλις 3 θανάτους που αποδόθηκαν στην ασθένεια χωρίς φυσικά να είναι απολύτως βέβαιη η πραγματική αιτία θανάτου, διότι στους θανάτους κατά τον ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνονται όλοι ΜΕ (και όχι από) covid. Τα δεδομένα αυτά μας δίνουν μια θνητότητα (CFR) με βάση τα επιβεβαιωμένα περιστατικά 3/57.726 = 0,0052%, ή 1 θάνατος ανά 19.242 περιστατικά. Που είναι, καλέ, η θνησιμότητα 1,7% από το τρομακτικό εκείνο πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο;

Αντίθετα από τον ΕΟΔΥ, οι ισχυρισμοί της παιδιατρικής εταιρείας παραπέμπουν, εάν όχι σε παραπάνω από 4.590 θανάτους παιδιών και εφήβων με βάση τη θνησιμότητα, τουλάχιστον σε 57.726 Χ 0,15 Χ 1,7% = 147 θανάτους παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα (με βάση τη θνητότητα CFR) και μάλιστα από το πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο! Ξέρει κάτι παραπάνω η παιδιατρική εταιρεία που διαφεύγει του ΕΟΔΥ, ή ο ΕΟΔΥ ψεύδεται και αποκρύπτει στοιχεία;

Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί η παιδιατρική εταιρεία δεν έσπευσε αμέσως να καταγγείλει τον ΕΟΔΥ, ότι αποκρύπτει κρίσιμα στοιχεία ως προς τη θνητότητα της νόσου στα παιδιά και να ενημερώσει γονείς και παιδιάτρους; Διότι προφανώς ψεύδεται η ίδια, επειδή τόσοι πολλοί θάνατοι και μάλιστα παιδιών δεν είναι δυνατόν να αποκρύπτονται.

Ψεύδονται ασυστόλως, παρουσιάζοντας δήθεν στοιχεία από τις ΗΠΑ που δεν υπάρχουν πουθενά -όσο και να ψάξει κανείς δεν θα βρει τέτοια στοιχεία θνητότητας, ή θνησιμότητας, από πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο ένεκα covid-19, στις ΗΠΑ και οπουδήποτε αλλού- και είναι αποκλειστικά αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας των συντακτών του δελτίου! Με εξ ίσου προφανή σκοπό την παραπληροφόρηση και μέσω αυτής την κατατρομοκράτηση των γονέων, αλλά και των ίδιων των παιδιάτρων (όσοι από αυτούς παραμένουν απληροφόρητοι και περιμένουν από την εταιρεία να τους ενημερώνει), για να προχωρήσουν σε άχρηστους κι ενδεχομένως επικίνδυνους εμβολιασμούς σε παιδιά και εφήβους που δεν έχουν τέτοια ανάγκη.

Στην πραγματικότητα η θνητότητα (IFR) από κορωναϊό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα μπορεί να φτάνει ακόμα και 10 φορές μικρότερη από την αναφερόμενη, ήτοι -προσεγγίζουσα το μηδέν- αμελητέα, αφού είναι γνωστό ότι δεν καταγράφονται με σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση όλα τα περιστατικά. Αντίθετα, τα περισσότερα περιστατικά, επειδή είτε είναι ασυμπτωματικά, είτε έχουν μικρής διάρκειας ελαφρά συμπτώματα, δεν ελέγχονται και δεν καταγράφονται, πολύ περισσότερο σε αυτές τις μικρές ηλικίες, που ο ιός αποδεδειγμένα είναι εξαιρετικά ακίνδυνος.

Παίζοντας με τη φωτιά των παρενεργειών

Στη συνέχεια βεβαίως το δελτίο μας ενημερώνει πόσο πιστή παραμένει η εταιρεία στον καθολικό εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων, δείχνοντας δυσαρέσκεια, διότι αυτοί δεν ξεκίνησαν νωρίτερα και καλεί τους παιδιάτρους να γίνουν συνένοχοι στην πολιτική που ακολουθεί. Καλεί να μην «υπερτονίζονται» οι παρενέργειες των εμβολίων, όπως οι περικαρδίτιδες και οι μυοκαρδίτιδες, ψευδόμενη για μια ακόμη φορά στους ισχυρισμούς της, ότι οι παρενέργειες αυτές αυτοθεραπεύονται μέσα σε λίγες ημέρες, όταν είναι γνωστό τοις πάση, ότι ειδικά οι μυοκαρδίτιδες αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις το υπόβαθρο για την ανάπτυξη αργότερα καρδιακής ανεπάρκειας, συνεπώς αναπηρίας και σημαντικής μείωσης του προσδόκιμου επιβίωσης. Είναι αλήθεια γιατροί οι συντάκτες αυτού του απαράδεκτου από κάθε άποψη δελτίου, ή καλοπληρωμένα κομματόσκυλα του κερατά;;

Όμως σταματούν στην αναφορά της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας, επειδή αυτές είναι οι πιο γνωστές από τις παρενέργειες των εμβολίων που έχουν προκαλέσει εύλογη ανησυχία. Δεν αναφέρονται σε σειρά άλλων που είναι εξ ίσου, ή και περισσότερο σοβαρές, όπως διάφορου τύπου νευρολογικές επιπλοκές, ή αυτοάνοσες αντιδράσεις, ακόμη και αιφνίδιοι θάνατοι που από πολλές πλευρές υπάρχουν μαρτυρίες ότι σημειώνονται.

Ζητούν επί της ουσίας να υπερτονίζονται οι ενδεχόμενες σπάνιες παρενέργειες από τη νόσο σε παιδιά, με το τερατολόγημα της θνησιμότητας 1,7% που αναλύθηκε προηγουμένως και να αποκρύπτονται οι -ποιος γνωρίζει ακόμα- πόσο σπάνιες είναι οι παρενέργειες των εμβολίων, αφού ακόμη είναι νωρίς και τα στοιχεία τόσο από το αμερικανικό VAERS, όσο και το υπό τον ΕΜΑ ευρωπαϊκό Eudravigilance είναι συγκεχυμένα αν και εξόχως ανησυχητικά μέχρι στιγμής. Σπάνιες μεν παρενέργειες, αλλά αθροιστικά η μια δίπλα στην άλλη, ίσως όχι και τόσο σπάνιες, οι συντάκτες του δελτίου καλούν γονείς και παιδιάτρους να παίξουν με τη φωτιά, υποβάλλοντας σε άγνωστους κινδύνους μικρά παιδιά απολύτως υγιή.

Σε ποια στοιχεία βασίζει η παιδιατρική εταιρεία την πεποίθησή της ότι τα εμβόλια πέραν από πλήρως άχρηστα για τα υγιή παιδιά, όπως είναι απολύτως βέβαιον, είναι ασφαλή γι’ αυτά; Γιατί δεν προσκομίζει ούτε ένα επιστημονικό δεδομένο και μια αξιολογημένη από ισότιμους μελέτη; Διότι τέτοια δεν υπάρχει, επειδή δεν υπήρξε καν επαρκής χρόνος για να μελετηθούν όλα αυτά, παρά μόνον κάποια προχειρολογήματα των παρασκευαστριών εταιρειών, πέραν της φαντασίας των συντακτών του δελτίου! Τόσο απλά!

Επιστημονική και πολιτική αναξιότητα

Μόνον την πολιτική απάτη της «ψεκασμένης» αυτής κυβέρνησης περί τείχους ανοσίας εξυπηρετεί όλη αυτή η εντεινόμενη εκστρατεία για καθολικούς και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που φαίνεται να εντάσσεται και η προσφορά αυτή «καλών» υπηρεσιών των επικεφαλής τσαρλατάνων της παιδιατρικής εταιρείας, αφήνοντας εκτεθειμένους χιλιάδες σοβαρούς και έντιμους παιδιάτρους σε διλήμματα, καλώντας τους να έλθουν σε κόντρα με την επιστήμη και τη συνείδησή τους. Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει καθόλου σε επιστημονική ένωση. Προσιδιάζει περισσότερο σε παράρτημα εγκληματικής οργάνωσης, που αδιαφορεί πλήρως και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να θυσιάσει την υγεία ακόμη και αθώες παιδικές ζωές για να ικανοποιήσει τις άρρωστες επιδιώξεις των σκοτεινών εντολέων της.

Έγκειται σε αυτούς τους χιλιάδες παιδιάτρους να αντισταθούν και να θέσουν και τους αρμόδιους της παιδιατρικής εταιρείας εκεί που τους αξίζει στη χλεύη της ιστορίας, ως ανάξιους επιστήμονες και ως ανάξιους εθνικά επίσης πολίτες μιας δημοκρατικής χώρας.

Εμείς, οι απλοί πολίτες θα κάνουμε σε κάθε περίπτωση το καθήκον μας να ξεσκεπάζουμε τις απατεωνιές και τους απατεώνες κομπογιαννίτες και παραεπιστήμονες, έτοιμοι για κάθε πρόσφορη ενέργεια αποκατάστασης της δημοκρατικής νομιμότητας την κατάλληλη στιγμή, απέναντι σε ένα εξωνημένο και διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι πολιτικό σύστημα, που συγκροτεί πλέον ανοικτά εγκληματική οργάνωση μαζί με τις δήθεν επιστημονικές επιτροπές, εξαπτέρυγά του.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο