Η «συμμορία Φάουτσι»

Η «συμμορία Φάουτσι»


του Νίκου Α. Καραβέλου

Ο Φάουτσι (Fauci), είναι ο γνωστός «Μένγκελε». Ο «επιστήμων» που επιμένει να προπαγανδίζει το πεντακάθαρο πλέον οικονομικό παίγνιο της ελίτ του εγκλήματος. Κάτι συμβαίνει σε βάρος του, τον ψάχνουν, λέει, για μεθοδεύσεις και ψέμματα αλλά τέτοιοι ακριβοί, χρήσιμοι και πολυτελείς κακοποιοί ουδέποτε τιμωρούνται. Εννοείται μέσα στην ανοιχτή αγκαλιά της δυτικής δημοκρατίας μας.

Χρήσιμος, όσο ζει, για το σύστημα, ενίοτε και μετά θάνατον όπως ο μέγας χιτλερικός συνάδελφός του, δεν στερείται περγαμηνών, βαρέως βιογραφικού και τίτλων. Στερείται μόνο ανθρωπιάς, ήθους και ιατρικής συνείδησης, ιδιοτήτων, δηλαδή, που απαντώνται μόνο σε αγωνιστές γιατρούς και όχι στο λουσάτο ιατρικό σκουπιδαριό των φαρμακευτικών.

Τον ψάχνουν, λέει, τελευταία. Τι θα του βρουν;

Να ξέρετε πως τα μόνα που θα βρεθούν, θα είναι τα μεταξωτά του σώβρακα, που τυλίγουν στα γρήγορα ένα κοντακιανό καχεκτικό σκέλεθρο, που προσπαθεί να ξεδιπλώσει κάθε φορά που πλησιάζει μικρόφωνο για να δείχνει, ματαίως, ψηλότερος!

Αν τον ψάξουν θα βρουν βαριά συμπλέγματα από τότε που τον απέρριπταν οι φίλοι της νιότης και, προφανώς, τα θηλυκά τότε στα θρανία και τα φοιτητικά έδρανα, όχι βέβαια για το μπόι και την κοψιά του, αλλά για το φοβικό ύφος και την κακοριζιά του.

Αν τον ψάξουν βαθύτερα θα βρουν εντός του ένα μηχάνημα εξυπηρέτησης των πιο άνομων συμφερόντων, μια μηχανή εξαπάτησης, έναν τσιγκούνη, φιλάργυρο, μικροπρεπή, δίβουλο, μισάνθρωπο, απαίδευτο, πολυπρόσωπο εκτελεστή. Μια μηχανή που σκοτώνει!

Εκείνα που δεν θα βρουν είναι τα πεπραγμένα του, τα φράγκα του, τα ακίνητα του, τις διασυνδέσεις, τις μυστικές ομιλίες, τα σούρτα φέρτα με τους μόνους που ανέχονται την μεγαλοαστική κακομοιριά του, τους φασίστες και τους πλούσιους.

Σε κάθε χώρα, όπως βλέπετε, υπάρχει πλέον κι ένας Φάουτσι! Κι εδώ έχουμε κάποιον που του μοιάζει. Κατά περίεργο τρόπο οι Φάουτσι μοιάζουν μεταξύ τους, όπως τα κλωνοποιημένα «αντίγραφα» του Χίτλερ, στο εξαίσιο κινηματογραφικό έργο «Τα παιδιά από τη Βραζιλία» (The boys from Brazil), με τους αξέχαστους σερ Λώρενς Ολίβιε, που υποδυόταν τον κυνηγό ναζί και τον Γκρέγκορι Πεκ, που υποδυόταν εξαιρετικά τον συνάδελφο του κ. Φάουτσι, τον… «αείμνηστο» και πάντα παρόντα Μέγκελε!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο