Σώστε τα παιδιά!

Σώστε τα παιδιά!


Μερικές σκέψεις για τους επικείμενους εμβολιασμούς των παιδιών απέναντι στον κορωναϊό

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Με βάση τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων που κυκλοφορούν φτάνουν μεσοσταθμικά γύρω στις 1/10-15 χιλιάδες και οι θάνατοι στους 1/35.000.

Για τις ηλικίες άνω των 65 ετών, όταν μάλιστα υπάρχουν και συνοσηρότητες φαίνεται, ότι τα εμβόλια (ανεξαρτήτως παρασκευάστριας εταιρείας) έχουν πλεονέκτημα στην στάθμιση του κινδύνου και στον υπολογισμό μεταξύ κόστους και οφέλους από τον εμβολιασμό. Οι πιθανότητες για παρενέργειες ακόμη και για τις πιο σοβαρές από αυτές είναι αρκετά μικρότερες από τις πιθανότητες μιας σοβαρής νόσησης και θανάτου από covid-19.

Συνεπώς γι’ αυτές τις ηλικιακές ομάδες και τους έχοντες διάφορα νοσήματα ο εμβολιασμός μπορεί να χαρακτηριστεί και να γίνει αποδεκτός ως μια συνετή πράξη για την προστασία των ιδίων και για την «αποσυμπίεση» του συστήματος υγείας.

Όσο κατεβαίνουμε σε μικρότερες σε ηλικία ομάδες τα πράγματα τείνουν να αντιστραφούν και φαίνεται η πλήρης ισοφάριση μεταξύ κόστους και οφέλους να φτάνει στην ηλικιακή ομάδα των 45 έως 50 ετών υγιών ατόμων. Απ’ εκεί και μετά ο κίνδυνος σε παρενέργειες από τον εμβολιασμό τείνει να γίνει μεγαλύτερος από εκείνον μιας νόσησης από τον κορωναϊό και φτάνοντας, στις ηλικίες των 30 ετών και κάτω, η αντιστροφή είναι πλήρης και απόλυτη (πάντα αναφορικά με τα υγιή άτομα).

Με αυτά τα δεδομένα οποιαδήποτε σκέψη ακόμη και για έμμεση υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς καταντάει μια απάνθρωπη και αντικοινωνική σκέψη, ενώ η προσπάθεια επιβολής με απειλή απόλυσης από τη δουλειά, στέρησης βασικών δικαιωμάτων, όπως η ελεύθερη διακίνηση κτλ, αποτελεί όχι μόνον ένδειξη παλιοτομαρισμού από αυτούς που επιδιώκουν κάτι τέτοιο, αλλά -στην ουσία του- εγκληματική ενέργεια, νεοναζιστικού τύπου, που παραπέμπει σε λογικές ευγονικής και άτυπης γενοκτονίας.

Τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα για τις ηλικίες κάτω των 25 ετών.

Με βάση τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, το ποσοστό των θανάτων από covid στους νέους κάτω των 24 ετών είναι για τους 15 μήνες της πανδημίας στην Ελλάδα απειροελάχιστο -μόλις 3 (τρεις) θάνατοι! Αυτό δίνει, με τους μετριώτερους των υπολογισμών για τον πραγματικό αριθμό μολύνσεων στην Ελλάδα (συντελεστής μόλις 6), ένα IFR για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα των νέων και των παιδιών της τάξης του 0,0008% ή 1 στις 126.000! Στην πραγματικότητα είναι ακόμα πολύ πιο μικρή η πιθανότητα που μπορεί να προσεγγίζει ή και να ξεπερνά ακόμη και το 1/1.000.000 σε απολύτως υγιείς, αφού και στα 3 περιστατικά μάλλον υπήρχε υποκείμενο νόσημα.

Αυτό σημαίνει -και παρά την τελευταία παρατήρηση- ότι ο κίνδυνος θανάτου από παρενέργεια του εμβολίου είναι τουλάχιστον 126.000/35.000 = 3,6 φορές μεγαλύτερος απ’ ό,τι εάν κάποιο παιδί, ή νέος, προσβληθεί από τον ιό!

Ακόμη και εάν θεωρήσουμε ότι ο υπολογισμός του κινδύνου θανάτου από το εμβόλιο είναι υπερβολικός και αποδειχθεί υποδιπλάσιος και ότι φτάνει το 1/70.000 (που δεν είναι), ή 14 στο 1 εκατομμύριο, πάλι ο κίνδυνος από το εμβόλιο παραμένει σχεδόν διπλάσιος από εκείνον της μόλυνσης από τον ιό.

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 100 παιδιά και νέοι κάτω των 25 ετών στην Ελλάδα θα έχουν την ατυχία μιας στην τύχη επιλογής θανάτου στο βωμό της βουλιμίας για κέρδος των πολυεθνικών του φαρμάκου και των εγχώριων «επιστημόνων» και πολιτικών πλασιέ των εμβολίων, με την επιλογή και την έμμεση υποχρεωτικότητα του καθολικού εμβολιασμού των νέων.

Δεν αναφέρομαι βέβαια στις ενδεχόμενες πολλαπλάσιες περιπτώσεις μεσομακροπρόθεσμων παρενεργειών που μπορεί να σημαδέψουν για πάντα τη ζωή χιλιάδων νέων ανθρώπων από τις επιλογές των «ακαταδίωκτων» σύγχρονων Μένγκελε.

Ποιος θα ρίξει τον κλήρο τελικά; Οι ίδιοι οι γονείς συρμένοι πίσω από την ψυχοπάθεια της εξουσίας;

Αναρωτιέμαι:

Οι ιθύνοντες τσίπα δεν έχουν!
Το έχουν αποδείξει ποικιλοτρόπως.
Είναι όμως τόσο ψυχοπαθείς δολοφόνοι που αδιαφορώντας για τους κινδύνους, θέλουν να εμβολιάσουν μικρά παιδιά με αυτού του τύπου τα εμβόλια;

Και οι γονείς;
Είναι τόσο ηλίθιοι;
Αλλά στο προκείμενο δεν θα υπάρξει απαλλαγή λόγω βλακείας. Εάν προχωρήσουν στον εμβολιασμό των παιδιών τους θα είναι διπλά δολοφόνοι!

Οι περισσότεροι από δαύτους απέδειξαν ότι είναι κωθώνια με πατέντα, υποχείρια του κάθε τηλεοπτικού σκουπιδαριού και απατεώνα πολιτικάντη… Μωυσή, παντός καιρού χρώματος και κόμματος, προσπαθώντας να σώσουν τον εαυτούλη τους, καταστρέφοντάς τον, 11 χρόνια μνημονίων μη και χάσουν το ευρώ τους -που δεν έχουν-, και πάνω από ένα χρόνο εγκλεισμών, σκύβοντας έντρομοι το κεφάλι στο νεοναζισμό και υπηρετώντας τον, για να προστατευτούν -υποτίθεται- από τον «αόρατο» εχθρό, γιατί έτσι τους… είπαν οι «ειδικοί».

Τα παιδιά τι τους φταίνε;

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο