Κι αν σου κάτσει; Πιθανότητες απ΄ τ΄ Astra.

Κι αν σου κάτσει; Πιθανότητες απ΄ τ΄ Astra.


του Πέτρου Αργυρίου

Ας ξεκινήσουμε από τα δεδομένα.

Α) Η πρωτεΐνη ακίδας του κορονοϊού, από μόνη της προκαλεί τοξικότητα και πιο συγκεκριμένα στα ενδοθήλια, όπως φάνηκε και σε ζωικά μοντέλα και σε κυτταρικές καλλιέργειες και αυτός είναι ο μηχανισμός της παθογένειας των θρομβώσεων που βλέπουμε τόσο στην νόσο όσο και στις παρενέργειες των εμβολίων. Όσο για τις διαβεβαιώσεις ότι το mRNA των εμβολίων θα περιοριστεί τοπικά, να ενημερώσουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας κάνει συγκύτια και πως το mRNA δύναται να μεταδοθεί από κύτταρο σε κύτταρο και μέσω και των εξωσωμάτων, μηχανισμοί και όροι που είναι άγνωστοι για ειδικούς που μείναν στην βιολογία του δευτέρου μισού του 20ου αιώνα και που ίσως να περιγράψω σύντομα, αν και εφόσον αρκετοί αναγνώστες δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρουν.

Β) Για κάποιο λόγο ακούμε μόνο για περιστατικά που συνδέονται μόνο με Astra Zeneca και J&J αλλά ο μηχανισμός παθογένειας είναι καθολικός καθώς όλα τους κάνουν κύτταρά μας να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας προκειμένου το σώμα μας να φτιάξει αντισώματα έναντί της. Δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι υπάρχει κάτι που να διαφοροποιεί σε τόσο μεγάλο βαθμό την τοξικότητα των εμβολίων γενετικά τροποποιημένα αδενοϊού από αυτή των mRNA εμβολίων, ώστε οι παρατηρούμενες θρομβώσεις και θρομβοκυτοπενίες να περιορίζονται μόνο στα εμβόλια αδενοϊού.

Γ) Οι ειδικοί μας καθησυχάζουν πως είναι πολύ σπάνια παρενέργεια, της τάξης του ένα στο εκατομμύριο κι ακόμη λιγότερο. Στη Δανία και την Νορβηγία όμως τα ποσοστά εκτιμώνται προς το παρόν στα 2,5 ανά 100.000. Μπορούν να είναι ακόμη μεγαλύτερα καθώς αυτά τα περιστατικά αναφέρονται σε κραυγαλέες περιπτώσεις κάτω των 65, ενώ σε ηλικίες άνω των 65 μπορεί να κρύβονται πίσω από υποκείμενα νοσήματα.

Αυτός είναι ο λόγος που οι εν λόγω χώρες ανέστειλαν το Astra και το Johnson&Johnson και ο λόγος που οι Βρετανικές αρχές κάνουν σύσταση για εμβολιασμό κάτω των 30 με άλλα εμβόλια αντί για το δικό τους και ο λόγος που το ξεστοκάρισμα από τον πρωθυπουργό μας του Johnson&Johnson καθολικά στα νησιά για χάρη του τουρισμού είναι απλά απαράδεκτο κι εγκληματικά ανεύθυνο, καθώς ο κίνδυνός θρομβώσεων από τα εν λόγω εμβόλια στους κάτω των 40 είναι συγκρίσιμος με αυτόν των θρομβώσεων από τον ιό, ενώ στους κάτω των 30 είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Κρήτη μας που οι στατιστικές της δεν θέλουν και καμιά ιδιαίτερη κριτική σκέψη.

Με πληθυσμό κοντά στους 650.000, έχουμε κοντά στο 20% εμβολιασμένους. 130.000 ανθρώπους περίπου. Απ’ αυτούς, είχαμε σε λίγες μόλις βδομάδες 4 καταγεγραμμένα περιστατικά θρομβώσεων με χαρακτηριστική υπογραφή εμβολίων αδενοϊού, που δίνουν ένα ποσοστό ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που εκτίμησαν οι μελέτες στην Δανία και την Νορβηγία. Astra να πάνε. Και οι ειδικοί μας αναρωτιούνται στοχαστικά αν είναι από Astra ή από κάποια γλάστρα, την ίδια μάλιστα, που έπεσε στα κεφάλια του 35χρονου, της 44χρονης, της 47χρονης και του 54χρονου, μιας και οι περισσότεροι των ειδικών έχουν γίνει τηλεοπτικές γλάστρες. Κι ως γνωστόν; Astra μην με μαλώνετε.

Αυτά τα στατιστικά, πρώιμα και μάλλον ελλιπή και υποεκτιμημένα, καθιστούν τον εμβολιασμό που οσονούπω έρχεται σε ηλικιακές ομάδες 18 και πάνω, έγκλημα ιατρικού πειραματισμού που εμπίπτει στον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Κι όποιος συνηγορεί κι επικροτεί στο έγκλημα του καθολικού εμβολιασμού σε νεαρές ηλικίες, είναι εξίσου Ναζί με αυτούς που τον σχεδιάζουν.

Θα χτίσετε τοίχος ανοσίας με πτώματα μερικών εκατοντάδων εφήβων.

Κοίτα να δεις. Πάλι περισσεύουν κάτι ζωές. Όπως σε κάθε ανθρωποθυσία. Το ποιες θα περισσεύουν την κάθε φορά, το αποφασίζει το Ιερατείο που εξευμενίζει τα κακά του κόσμου με το αίμα μας. Και σεις θα συνεχίσετε να χειροκροτάτε.

Υστερόγραφο: Η πολύμηνη απουσία μου από το blog οφείλεται στην ματαιότητα που νιώθω πλέον καθηλωτικά και που δεν μου ΄χει αφήσει ούτε ένα μόριο της ψυχής μου ανέπαφο. Οφείλεται εξίσου στο ότι, ότι ενέργεια μου έχει απομείνει, την αφιέρωσα στο Ντοκιμαντέρ Πανδημαγωγοί (ή εναλλακτικά Τι παπαριές έχετε φάει αμάσητες από τους ειδικούς μας) που μετά από τέσσερις μήνες σχεδιασμού, ενδέχεται να είναι στην διάθεσή σας στα τέλη του μήνα.

Και καλό καλοκαίρι να έχουμε, καθώς είναι το μόνο που μας απέμεινε. Τζιτζίκια. Ε τζιτζίκια μου.

από το «https://agriazwa.blogspot.com/»

 

Αφήστε ένα σχόλιο