Περί Βιοηθικής, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο καταρρέων μύθος της ΕΕ.

Περί Βιοηθικής, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο καταρρέων μύθος της ΕΕ.


του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου

Πιστοποιητικό εμβολιασμού! Επίσημα πλέον η ΕΕ, παύει και την  τελευταία από τις τρείς υποτιθέμενες ελευθερίες που διέπουν την συνθήκη της. Ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων, εμπορευμάτων και κεφαλαίων. Οι μύθοι κατέρρευσαν παταγωδώς.

Τα εμπορεύματα τέθηκαν υπό αμφισβήτηση ήδη από την αρχή της επιδημίας, όταν τα απαραίτητα αναλώσιμα για την αντιμετώπισή της, κρατούσαν ή έκλεβαν προς όφελος τους όσοι μπορούσαν. Των περιστάσεων οι ισχυροί!

Τα κεφάλαια δεν το συζητώ. Διακινούνται και υπάρχουν άφθονα μόνο γι’ αυτούς που εισπράττουν χιλιάδες 500άευρα και τα παράγωγά τους με όρους πλυντηρίου. Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχουν κεφάλαια παρά μόνο χρέη.

Τώρα παύει και η ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων με πρόσχημα την ασφάλεια για τον κορωναϊό. Ποιό το επόμενο βήμα; Τα γκέτο των με υποψία μολυσμένων, εντός των τειχών;

«Ο εμβολιασμός δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση άλλης θεσπισμένης υποχρέωσης, όπως είναι η εκπαίδευση, ή άλλου αναγνωρισμένου και θεμελιώδους δικαιώματος, όπως είναι η εργασία και η ελεύθερη μετακίνηση. Αντιστοίχως, καμία ιδιωτική εταιρεία δεν έχει τη νομική δυνατότητα να αποφασίσει περιορισμούς που θίγουν συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Πολύ περισσότερο η μη εκλεγμένη, ιδιωτική εταιρεία υπερκυβέρνησης που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι διακρίσεις και ο στιγματισμός απαγορεύονται (Παγκόσμια Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, UNESCO). Γι’ αυτό και το προτεινόμενο «διαβατήριο ανοσίας» είναι παράνομο, αλλά και συνιστά έμμεση υποχρέωση σε εμβολιασμό. Είναι άλλωστε πρόταση της ΕΕ από το 2018, και δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό. Τέλος, η επιβολή ιατρικής πράξης με οποιονδήποτε τρόπο συνιστά βασανιστήριο και είναι παράνομη»*.

Δεν θα επεκταθώ άλλο.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την πλήρη επιβολή διάκρισης και στιγματισμού, πρακτική που αντλεί την λογική της από τα πιο σκοτεινά θέσφατα του ναζισμού. Στον αντίποδα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, τεστ και απόδειξης νόσησης, βρίσκεται το αστέρι, η στάμπα στα ρούχα των κατατρεγμένων του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Τώρα η στάμπα είναι ψηφιακή και ηθικοπλαστικά αντίστροφη. Προσδιορίζοντας τους «ανώτερους» καταδείχνει τους «κατώτερους.»

Ανεξάρτητα από το αν οποιοσδήποτε θέλει να εμβολιαστεί για τους δικούς του λόγους, κάθε δημοκράτης πολίτης οφείλει να αντισταθεί σε αυτόν τον ζόφο, που ως σφουγκοκολάριος φρόντισε να ανοίξει η Κούλειος Πανδημία κατάργησης κάθε έννοιας δικαίου.

Τα νόθα του οργασμού της σκύλας που προφήτεψε ο Μπρεχτ, όταν προειδοποιούσε να μην χαιρόμαστε που σκοτώθηκε το κτήνος, είναι εδώ και είναι κυρίαρχα, σε μια προσπάθεια πλήρους παλινόρθωσης του ολοκληρωτισμού άλλων εποχών.

Και που γυρεύουν την ολοκλήρωση όχι δια της tre banal διάκρισης των φυλών και της ανωτερότητας των Αρίων, αλλά στην αμόλυντη και καθαρμένη φαντασιακή ταυτότητα της υγειονομικής υπεροχής. Των καθαρμάτων!

Ποιος λαός μπορεί να αποδέχεται τέτοια απόλυτη διαστροφή; Αργά ή γρήγορα… κανείς.

Το καλό που μας θέλω..! το γρηγορότερο δυνατόν.

Δισέλιδο φυλλάδιο «Είτε εμβολιαστείς είτε όχι ενημερώσου.»  http://www.nellypsarrou.com/index.php?option=com_content&task=view&id=513&Itemid=63

*Η φωτογραφία από συγκέντρωση Ελληνοεβραίων στην Θεσσαλονίκη πριν την μεταγωγή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και τότε πολλοί επιφανείς και θεσμικοί της κοινότητάς τους, καθησύχαζαν πως πρόκειται για μια απλή καταγραφή.

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο