Η νέα μας δημοσκόπηση

Η νέα μας δημοσκόπηση


του Κων/νου Σταθόπουλου

Είδαν το φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η άποψή μας πάντα συνάδει με την άποψη της επιστήμης:

Αυτό το τσίρκο που λαμβάνει χώρα στον τόπο μας και προσπαθεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη, χρηματοδοτούμενο πάντα από το ίδιο σάπιο σύστημα, καμμία σχέση δεν έχει με την στατιστική επιστήμη.

Ας ξεκινήσουμε τον σχολιασμό από το ερώτημα για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας.

Κονταροχτυπιούνται -δείχνει η δημοσκόπηση- ο Κ. Καραμανλής, με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Δηλαδή αυτός που παρέδωσε μία πανταχόθεν διαλυμένη οικονομία και διοίκηση, με αυτόν που ως κομματικό στέλεχος, συμμετείχε στην διάλυση της οικονομίας και ως πρόεδρος και νομικός, στην διάλυση της κοινωνίας, ηθών, εθίμων, δικαιοσύνης και επισφράγισε με τον εθνικό ακρωτηριασμό.

Εν τέλη κονταροχτυπιούνται -σύμφωνα με την δημοσκόπηση πάντα- δύο νεοδημοκράτες, συνεργαζόμενοι από χρόνια για το ξεπούλημα της πατρίδας.

Εύγε!!!

Μόνο να κλάψεις μπορείς.

Πάμε τώρα στον σχολιασμό των ποσοστιαίων αποτελεσμάτων και στην πρόθεση ψήφου.

Εννοείται πάντα πως οι απόψεις είναι προσωπικές.

Με μία πρώτη απλή ανάγνωση:

Οι μόνες αλήθειες που εμπεριέχει είναι πρώτον και δυστυχώς, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής .

Σε ένα περιβάλλον όπου έχουν ισοπεδωθεί όλες οι θεμελιώδεις αξίες και η ιστορία ενός λαού, ενώ ταυτόχρονα έχουν επενδυθεί δισεκατομμύρια στην απαιδευσιά και την αγραμματοσύνη του, η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο χρήσιμος κρίκος στην αλυσίδα των δεσμών που μας έχουν επιβάλλει οι ντόπιοι και ξένοι συνεργάτες τους.

Μία δεύτερη αλήθεια είναι το ποσοστό του Κ.Κ.Ε, το οποίο με την πάγια τακτική του, συμμετέχω στα πάντα αλλά και κριτικάρω τα πάντα, αρκεί να είμαι εκεί που είμαι και να αμείβομαι από το σύστημα, έχει απολέσει μεγάλο μέρος από την δύναμή του.

Το τραγικό για το Κ.Κ.Ε είναι πως κάνει ένα ακόμη λάθος, επαναλαμβανόμενο όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια και ίσως το μεγαλύτερο στην μακρόχρονη ιστορία του.

Ένα κομμουνιστικό (κατά τα λεγόμενα) κόμμα, ένα εργατικό κόμμα, να μην έχει κανένα έρεισμα πλέον στον εργατικό πληθυσμό.

Μία ακόμη αλήθεια είναι το ποσοστό των κομμάτων κάτω του 3% πλήν της Ελληνικής Λύσης.

Είναι πολύ στοχευμένο το ποσοστό του 2,4% στην Ελληνική λύση.

Δεν είναι της παρούσης και έχουμε εξηγήσει και άλλες φορές όπως και πολλοί άλλοι με άρθρα τους, γιατί ο Βελόπουλος είναι ο νέος λαγός του συστήματος.

Το 2,4% σημαίνει πως τον θέλουν έξω, δίνοντας προτεραιότητα, στο παλαιάς κοπής και έμπειρο ΚΙΝΑΛ.

Ταυτόχρονα όμως καθώς το ΚΙΝΑΛ παραπαίει,(μέγα ψέμα το 6,1%), τον θέλουν κοντά στο 3% σε ρόλο αντί Καμμένου.

Το σύστημα λοιπόν αυτήν την στιγμή και στο άμεσο μέλλον θα στηριχτεί σε τρία κόμματα πυλώνες.

Το γνωστό Κ.Κ.Ε, την επίσης γνωστή Χρυσή Αυγή και η θέση του τρίτου της παρέας, θα παιχτεί ανάμεσα στο κατά πόσο το ΚΙΝΑΛ με τόσα χρόνια στην εξουσία και τόσα μεγαλοστελέχη, θα δεχτεί να είναι λαγός, να άγεται και φέρεται από τους όποιους κυβερνώντες ή θα επενδύσουμε στο σίγουρο άλογο του συστήματος τον Βελόπουλο.

Πάμε τώρα στο μεγάλο ψέμμα και την δημιουργία ρεύματος υπέρ της Ν.Δ.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν τα κόμματα ή οι παρατάξεις του κοινοβουλίου τους είχαν συμμετάσχει κατά 100% στην υποδούλωσή της, πέραν του ότι θα βρισκόντουσαν στην καλύτερη περίπτωση ήδη στην φυλακή, δεν θα έβρισκαν καν την δική τους ψήφο.

Αλλά και στην δική μας χώρα και στον δικό μας πληθυσμό όπου τα κόμματα στηρίχτηκαν στην προσωπολατρεία στις κλοπές και το ρουσφέτι, ένα λογικό ποσοστό θα ήταν -7% στον Σύριζα και 2% στην Ν.Δ ώστε να δικαιολογηθεί και η πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη της διαφοράς των 9 μονάδων.

Φρούδες ελπίδες…

Συμπερασματικά:

Οι δημοσκοπικές εταιρείες, είναι ένας απόλυτα παρασιτικός κλάδος ο οποίος αμείβεται για να δημοσιοποιεί ψέματα.

Ο δε Ελληνικός λαός, θα πρέπει να μην απολέσει παντελώς την δυνατότητα σκέψης, προβληματισμού, δημιουργίας αποριών και εξεύρεσης λύσεων από τον ίδιο αντί να σέρνεται πίσω από στημένες ειδήσεις που του πλασάρουν οι πουλημένοι κάθε είδους που παρελαύνουν στα Μ.Μ.Ε

 

Αφήστε ένα σχόλιο