Καλωσορίσατε στην κόλαση….

Καλωσορίσατε στην κόλαση….


του Περικλή Δανόπουλου

Η μέρα της μαρμότας. Το jeja vu του πολιτικού μας γίγνεσθαι. Ένας Πρωθυπουργός ξεκομμένος εντελώς από τον λαό, σε μια στημένη συγκέντρωση φιάσκο, με χιλιάδες πραιτωριανούς να τον φυλάνε από τον λαό, στο όνομα του οποίου ξεπουλά τα πάντα. Με εμφυλιοπολεμική ρητορική και κήρυγμα μίσους, να προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία.

Μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο, ο εχθρός για την Δύση ήταν ο κομμουνισμός.

Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, το αντίπαλο δέος ονομάστηκε γενικά τρομοκρατία. Τώρα που οι τρομοκράτες, αποδεικνύονται απλά ενεργούμενα της Δύσης, ο νέος εχθρός είναι ο εθνολαϊκισμός και ο φασισμός. Ρετσινιά που εκτοξεύεται εναντίον οποιουδήποτε αντιδρά, στα σχέδια υπερεθνικών μορφωμάτων και δωσίλογων πολιτικών.

Έτσι και χτες, σε ένα κόσμο κάποιων χιλιάδων, στην πλειοψηφία γυναικόπαιδων, στην αντισυγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, τα μέσα, ανακάλυψαν λίγους, μετρημένους στα δάκτυλα ανεγκέφαλους η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, για να περάσουν την εικόνα του «εθνικιστικού» συλλαλητηρίου.

Την ίδια στιγμή, αυτός που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, που λαμβάνει αποφάσεις για τον λαό, αλλά και για τους γειτονικούς λαούς, έβαλε πάλι ως αντίπαλο της δωσιλογικής πολιτικής του, τον φασισμό. Ο ίδιος, ο φίλος του Ποροσένκο, ο συνοδοιπόρος του Μακρόν που έβγαλε τα φασιστικά σώματα ασφαλείας για να αιματοκυλίσουν την Γαλλία.

Ο ίδιος που δίνει εντολές στα εγχώρια λυσσασμένα σκυλιά, να τσακίσουν κάθε διαμαρτυρία, με όση βία χρειαστεί. Αυτός μίλησε για φασισμό. Αυτός και οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, η ξεπουλημένη ψευτοδιανόηση και όλα τα ορφανά του συριζα και όλοι οι ψευτοαριστεροί, ψευτοδιεθνιστές, προδότες της ίδιας της ιδεολογίας που ευαγγελίζονται.

Σε όλους αυτούς μια απάντηση μόνο υπάρχει. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Είναι αργά πλέον για νέα κυβίστηση, δεν θα υπάρξει mea culpa, δεν θα πει ο λαός, te absolvo, κανένα έλεος σε όσους δεν δείχνουν έλεος.

Καλωσορίσατε στην κόλαση….

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο