Γερμανία: Ένα κράτος τίποτα

Γερμανία: Ένα κράτος τίποτα


του Κων/νου Σταθόπουλου

Δείτε και ερμηνεύστε μόνοι σας ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι κουνούν το δάχτυλο και προσπαθούν για ακόμη μία φορά να κανιβαλίσουν την Ευρώπη και όχι μόνο.

Ένα κράτος το οποίο μας έμαθαν, οι εδώ λαδωμένοι ως το κόκκαλο και εξαρτώμενοι πλήρως Γερμανοτραφείς πολιτικοί να το θεωρούμε ισχυρό, να το θεωρούμε πρωτοπόρο στην βιομηχανική παραγωγή.


Στον αριστερό πίνακα τα στοιχεία είναι του 2012 στον πίνακα δεξιά τα στοιχεία ανήκουν στην παγκόσμια τράπεζα και αναφέρονται στα έτη 1970-2009. Δεν έχει αλλάξει κάτι όλα αυτά τα χρόνια σε τέτοιο βαθμό που να ανατρέπει ως σήμερα αυτά τα δεδομένα.Αλλά έστω και αυτά, τα οποία είναι επίσημα στοιχεία,αρκούν πιστεύω να καταδείξουν, το πως συντηρείται, λειτουργεί και επιβάλλεται, ένα κράτος, το οποίο δεν υφίσταται καν ως ανεξάρτητο κράτος, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου του Σόϊμπλε. (https://www.youtube.com/watch?v=C4JvfcFGcoQ)

Το 68,5% της οικονομίας της, βασίζεται σε υπηρεσίες.
Η βιομηχανική παραγωγή και οι κατασκευές, συμμετέχουν στο Α.Ε.Π. κατά 26% και 4,5% αντίστοιχα.

Την στιγμή που η χώρα δεν έχει μέταλλα και οποιαδήποτε πρώτη ύλη, χρήσιμη για την βιομηχανική της παραγωγή, την εισάγει, για ποιά ακριβώς βιομηχανική παραγωγή μιλάμε και ποιές κατασκευές;

Μεταπράτες είναι στην κυριολεξία. Απλά δεν αγοράζουν, έτοιμο το προϊόν, αλλά το κατασκευάζουν με πρώτες ύλες που αγοράζουν από το εξωτερικό και δεν παράγουν οι ίδιοι. Σε αυτό βέβαια τους βγάζεις το καπέλο.

Αυτό λοιπόν το κράτος, με συγχωρείτε, η εταιρεία, προσπαθεί με νύχια και με δόντια, με αδιαφανείς διαδικασίες και χειραγωγώντας μέσο του χρήματος, πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς, ακόμη και την ίδια την εκκλησία, να επιβληθεί και να κανιβαλίσει τα διάφορα κράτη.

Κυρίως εκείνα, που βρίσκονται στον Ευρωπαϊκό νότο και σε απόσταση τέτοια που να μειώνουν, δραματικά, τα κόστη των υπηρεσιών ή της παραγωγής της.

Είναι φοβερά κοστοβόρο να «φυτεύεις» δικτάτορες και να προκαλείς εμφύλιους στην Αφρική, ενώ μπορείς μέσο δοτών κυβερνώντων, φιλοχρήματων και απάτριδων, να έχεις καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και μάλιστα στην ευρύτερη γειτονιά σου.

Πέρα από το γεγονός πως ως πρακτική, αυτό το κράτος-εταιρεία έχει την φιλοσοφία του σφαγέα, κατακτητή, ταυτόχρονα γνωρίζει πως αν λειτουργήσει νόμιμα σε διεθνές επίπεδο και με βάση το τι μπορεί να παράξει ως κράτος, θα σβήσει από το χάρτη, μετατρεπόμενο σε αποικία των πιο ισχυρών κρατών, που το περιβάλλουν.

Προσπαθεί να κάνει ότι ακριβώς δίδαξαν η Γαλλία και Αγγλία με τις αποικίες.

Καρπώθηκαν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όπου τα κατάφεραν, τοποθέτησαν δικούς τους δικτάτορες και όπου όχι, δημιούργησαν εμφύλιους πολέμους.

Εμείς βέβαια θεωρούμε τους μαύρους υποτελείς και άξεστους. Ας τους εξηγήσει κάποιος, πως ένας λαός που ουσιαστικά έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα, ένας λαός που οχτώ αιώνες πριν την γέννηση του Χριστού, διάβαζε και διέδιδε την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, έφτασε είκοσι αιώνες μετά, να διοικείται από ένα κοινοβούλιο απατεώνων και μάλιστα να αντιδικεί για πάρτη τους.

Θαυμάστε λοιπόν ένα κράτος ΤΙΠΟΤΑ.
Ένα κράτος φόβητρο για τους γείτονές του.

Ρίξτε τώρα μία ματιά στην καθημερινότητά σας. Αν περπατήσεις πεζός όλη την Αθήνα, δεν συζητώ καν για την επαρχία, σε κάθε αυλή θα δεις και από μία λεμονιά.
Εισάγουμε όμως λεμόνια από την Αργεντινή. Τα καλά δικά μας λεμόνια, εξοφλούν ένα παράνομο ολωσδιόλου χρέος και τέρπουν το λαρύγγι των κατακτητών.

Πηγαίνετε σε μία φρουταγορά. Θα βρείτε αυτήν την εποχή πατάτες Νευροκοπίου στα 40 λεπτά το κιλό, συσκευασμένες σε σακιά των δέκα κιλών. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις. Πάρτε το σακί στα χέρια σας και ρίξτε του μία ματιά. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, είναι σάπιες, χτυπημένες, κομμένες, ελεεινές.

Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο μου είπε πως οι καλές πατάτες Νευροκοπίου, πηγαίνουν Γερμανία.

Αυτόματα σκέφτηκα πως εγώ στέλνω τον αφρό της παραγωγής μου στο εξωτερικό και καταναλώνω τα σάπια, την στιγμή που οι Γερμανοί, μέσο του Lidl και λοιπών αλυσίδων, κάνουν το αντίθετο.

Καταναλώνουν πάντα το καλύτερο και στέλνουν σε εμάς τα διατροφικά και όχι μόνο σκουπίδια τους, τα οποία τα καταναλώνουμε στοιβαζόμενοι σε ουρές και πληρώνοντάς τα αδρά.

Και έτσι και αλλιώς χαμένοι.

Τώρα μάλιστα τελευταία, πρέπει να απαλλαγούν από τις μεταχειρισμένες, αποτυχημένες, ενεργοβόρες και προκαλούσες μόλυνση ανεμογεννήτριες, φορτώνοντάς τες στην πλάτη του κορόιδου.

Είναι ένας από τους λόγους που τα μεγάλα επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά συμφέροντα πιέζουν για αιολικά πάρκα. Μία μορφή που απέτυχε παταγωδώς στο εξωτερικό.

Για ένα πράγμα τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Κατάφεραν από το τίποτα, σε συνεργασία με τον λαό τους να χτίσουν την ιδεολογία του ισχυρού, του κράτους-εταιρείας φόβητρο, για τα γύρω κράτη και τώρα κουνούν το δάχτυλο σε όλους, ως κράτος υπόδειγμα.

Ταυτόχρονα, όσο αφορά την χώρα μας, κατάφεραν μαζί με τους ντόπιους δωσίλογους, να μας χωρίσουν σε κόμματα και ομάδες, ενώ σύντομα θα μας χωρίσουν σε γεωγραφικά διαμερίσματα- οικόπεδα, τα οποία θα διαθέτουν σε ξένους ανάλογα τα συμφέροντά τους και τα κέρδη τους.

Συνεργοί τους σε αυτό, δυστυχώς αρκετοί άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι καμάρωναν ως γύφτικα σκεπάρνια, όταν ο Φούχτελ, προετοίμαζε το έδαφος του διαμελισμού.

Ποτέ στο παρελθόν η δύναμη των βαρβάρων, δεν βασίστηκε σε τόσα ψέματα και απάτη.

Ποτέ στο παρελθόν σύσσωμη η ηγεσία και η δικαστική εξουσία ενός κράτους, δεν ήταν τόσο δοτή.

Οψόμεθα.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο