Η πραγματική διέξοδος

Η πραγματική διέξοδος


του Μιχάλη Σιάχου

Η μόνη πραγματική διέξοδος στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η ΕΕ και οι μνημονιακές κυβερνήσεις, είναι αυτή που θα οδηγεί τη χώρα:
Μακριά από παράνομα χρέη, που με δόλιους τρόπους της έχουν φορτώσει, με απόδοση εισοδήματος ικανού να κινήσει την αγορά και να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας για όλους τους Έλληνες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Που θα βάλει τον άνθρωπο στο κέντρο της ίδιας της ζωής,
που θα κάνει του Έλληνες υπερήφανους και αξιοπρεπείς,
που θα κάνει την Ελλάδα σεβαστή σε φίλους και εχθρούς, που θα μπορέσει η χώρα να ανοίξει διάπλατα τα φτερά της σε συμμαχίες που θα σέβεται η ίδια αλλά και θα τη σέβονται,
που δεν θα είναι μια χώρα «ξέφραγο αμπέλι» για τον καθένα,
που θα έχει κατοίκους με υψηλό εθνικό φρόνημα, με εκπαιδευτικό σύστημα που θα σέβεται την ιστορία και την πολιτική κληρονομιά των Ελλήνων,
που θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις άρτια εξοπλισμένες, στελέχη και εφέδρους οπλίτες, με την κοινωνία κοντά τους, έτοιμους να σηκώσουν το βάρος της άμυνας της χώρας, απέναντι σε κάθε επιβουλέα της ανεξαρτησίας της χώρας.

Αυτήν τη διέξοδο όμως, δεν μπορούν να τη δώσουν υποταγμένες κυβερνήσεις.
Μόνο μια Πατριωτική Δημοκρατική κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί τίμια ότι θα σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων του Ελληνικού λαού και με οδηγό τον ίδιο το λαό με τη θεσμική του αντιπροσώπευση στα όργανα του κράτους, θα προχωρήσει βήμα το βήμα, στην ανατροπή μνημονίων και όσων έχουν παράνομα επιβάλει αυτά, στην αναγκαία ανασυγκρότηση του κράτους, με προτεραιότητα στην υπεράσπιση και την εμβάθυνση της λαϊκής κυριαρχίας, τη δημοκρατία και την ελευθερία, με πρώτη κατάκτηση την εθνική κυριαρχία.

Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουν οι Έλληνες την πατρίδα στα χέρια τους και για το λόγο αυτό, οφείλουν να αναδείξουν αυτήν την πατριωτική δημοκρατική κυβέρνηση και μαζί να ανασυγκροτήσουν τη χώρα. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και αυτές βρίσκονται έξω από το σημερινό κοινοβούλιο, σε πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν σταθεί με αξιοπρέπεια, μακριά, από το κυνήγι της εξουσίας και δίπλα στο λαό. Όλοι αυτοί μαζί σαν μια γροθιά, μπορούν να δώσουν τη λύση στο σημερινό αδιέξοδο και να οδηγήσουν τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ευημερίας.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο