Οι νέοι υποψήφιοι και ο ηλίθιος «like»

Οι νέοι υποψήφιοι και ο ηλίθιος «like»


του Κων/νου Σταθόπουλου

Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με νέους, νεότατους πτυχιούχους, με 7 ντάν σε πτυχία, οι οποίοι κατεβαίνουν ως υποψήφιοι βουλευτές.

Οι πιο πονηροί και με τα περισσότερα ντάν, κάτω από την προβολή της σελίδας τους δεν επιτρέπουν σχόλια.

Η σελίδα είναι προσωπική. Άρα θα πρέπει να απαντήσω, σκέφτεται ο κάθε υποψήφιος.

Να απαντήσω τι και σε ποιόν;

Αν ανοίξουμε αυτό το γαϊτανάκι, περισσότερη ζημιά θα κάνουμε στο προφίλ μας, παρά θα έχουμε κέρδος.

Ας αφήσουμε μόνο το πεδίο «μου αρέσει», ελεύθερο στον ηλίθιο like.

Οι λιγότερο προπονημένοι, ας πούμε αναπληρωματικοί, όσοι τέλος πάντων προχώρησαν στο ατόπημα του «σχολίου», την πάτησαν.

Πέραν των ηλιθίων που έκαναν (like), αρέσκω, στην γλώσσα μας, είτε γιατί είναι γνωστοί τους, είτε γιατί νομίζουν πως εκεί που πήραν τα ντάν, τα πτυχία ντέ και τους τίτλους, τους δίδαξαν ταυτόχρονα και ιδεολογία, υπάρχουν και οι αντιδρώντες που θα κάνουν την ζημιά και με τα σχόλιά τους, θα ενημερώσουν και θα ανοίξουν τα μάτια των υπολοίπων.

Δεν μου λέτε βρε παλληκάρια μου:

Εφόσον έχετε τα προσόντα και την διάθεση να σώσετε την χώρα, γιατί δεν δημιουργείτε κάτι νέο και απλά στρατεύεστε δίπλα σε αυτούς που την κατέστρεψαν;

Θα σας πω εγώ ο μεσήλικας, σκληρά εργαζόμενος, αφελής, γιατί.

Γιατί μυρίσατε αίμα, χρήμα και εξουσία.

Αν οι πατεράδες σας ήταν η λάσπη μετά την βροχή, εσείς είσαστε τα βρώμικα απόνερα που απλωθήκατε παντού.

Είσαστε πολύ χειρότεροι από το πρωτότυπο, γιατί εσείς γνωρίζετε, έχετε την μόρφωση, έχετε την εμπειρία και παρ’ όλα αυτά, στρατεύεστε με το μέρος του καταστροφέα, με το μέρος του προδότη, στην ομάδα του προδότη.

Ευτυχώς είσαστε ελάχιστοι. Καμμία σχέση δεν έχετε και δεν θα μπορούσατε να έχετε με την μορφωμένη και επιτέλους αμφισβητούσα τα πάντα νεολαία.

Μία νεολαία που την κανιβαλίσαμε όλοι μας και την πετάξαμε στον λάκκο τον λεόντων να επιβιώσει μόνη της και αντί να της απλώσουμε το χέρι, κάνουμε και κριτική, επιδοκιμάζοντας ή αποδοκιμάζοντας ως θεατές στο Κολοσσαίο.

Αυτή η νεολαία, οι συνομήλικοί σας, θα σας δικάσουν και καθώς έχουν τα μάτια, τα αυτιά τους ανοιχτά και την αντιληπτική ικανότητα ή την ευφυΐα, που δεν είχαμε εμείς, θα βρεθείτε σύντομα με την πλάτη στον τοίχο.

Όταν εσείς αγοράκια μου παίρνατε πτυχία, αδρά πληρωμένα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, κάποιοι συνομήλικοί σας ήταν διανομείς πίτσας και χαμάληδες.

Ξέρετε ρε λεβέντες τι πανεπιστήμιο είναι ο χαμάλης;

Ξέρετε τι διδακτορικό είναι ο διανομέας;

Πέρασε η εποχή του κουτόχορτου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο κάθε νέος παίρνει τις τύχες του στα χέρια του και όλοι μαζί της χώρας.

Προσέξτε γιατί οι μόνοι που σας απέμειναν είναι ο ηλίθιος like και οι υπέργηροι προδότες μαζί με μία μειοψηφία νεόδουλων.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο