Με πλήρη συνείδηση

Με πλήρη συνείδηση


του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου

Με πλήρη συνείδηση εγώ, που ήμουν από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε κάθε διαδήλωση για τα εργασιακά δικαιώματα, σε κάθε διαδήλωση και πορεία έπειτα από απεργία, σε κάθε ημέρα παρουσίας των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος και όχι μόνο, στην αποφράδα ημέρα της 12 Φεβρουαρίου 2012 που 800.000 λαός είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο κέντρο ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας και το 2ο μημόνιο, στην μεγάλη συγκέντρωση για το δημοψήφισμα του 2015, στα ειρηνοδικεία της χώρας για την προστασία της περιουσίας συμπολιτών μου από το 2013, δηλώνω οτι θα είμαι στο αυριανό συλλαλητήριο ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί αποτελεί μέρος του σχεδίου διαμελισμού της πατρίδας μου, που πάνω της είναι στηριγμένα και θεμελιωμένα όλα τα συλλογικά και ατομικά δικαιώματά μου, καθώς και των συμπολιτών μου.

Θα είμαι γιατί έχω χρέος να αποτρέψω στο μέτρο που μου αναλογεί με την παρουσία μου και την παρουσία των αδελφών μου, κάθε παραχάραξη του αγώνα μας από κάθε λογής πατριδοκάπηλους, φασίστες κι εθνικιστές παντός χρώματος, που θα επιχειρήσουν να αμαυρώσουν τα ιδανικά της ελευθερίας της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας, που με αγώνες και αίμα στερέωσαν χιλιάδες ελεύθεροι άνθρωποι με την ζωή τους, παραδίδοντας σε μένα τον τόπο και τον τρόπο για να συνεχίσω να τα διεδκδικώ αντάξια για τις γενιές που έρχονται.

Θα είμαι γιατί παλεύω ενάντια στο πιό ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου, το οποίο δεν έχει καμμιά σχέση με την χώρα μου, αφού δουλεύει και εργάζεται για τα συμφέροντα ξένων και αλλότριων δυνάμεων, υπονομεύοντας την αυθυπαρξία της, την ακεραιότητα της, το ενιαίο και αδιαίρετο της δημοκρατίας της, εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία και πολτοποιώντας την λαϊκή κυριαρχία.

Θα είμαι γιατί πρέπει να μπει τέλος στον διχασμό που επιχειρείται μεθοδικά και με σχέδιο να ενεσιβληθεί στην ελληνική κοινωνία, από δεξιούς και αριστερούς φασίστες. Είτε με την προβιά της φουστανέλας και της εθνικοφροσύνης, είτε με τον μανδύα του διεθνισμού του Σόρος και των εξαγορασμένων παλλακίδων του.

Θα είμαι γιατί έχω πλήρη ταξική συνείδηση, απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσει η τάξη μου το έθνος και την πατρίδα που μου έκλεψαν. Θα είμαι γιατί αγαπάω τον λαό μου, με τα στραβά κι ανάποδά του και έχω χρέος να τον υπερασπίσω πέρα από τις δυνάμεις μου από κάθε εχθρό ορατό αλλά και από κάθε 5η εγχώρια φάλαγγα που επιχειρεί να τον παραπλανήσει.

 

Αφήστε ένα σχόλιο