Δημοψήφισμα τώρα!

Δημοψήφισμα τώρα!


του Νίκου Σταθόπουλου

Πρώτα να κάψουμε τις γενικολογίες και τις αοριστίες!

…Εκκινεί και θεσμικά/πολιτικά η κανονική εθνική εκποίηση.

…Διότι, βέβαια, η εκχώρηση ιστορίας και παράδοσης και ένυλης ταυτότητας, είναι η κορύφωση της εκποίησης.

…Αν δεν αντιδράσουμε και τώρα, όχι απλά θα είμαστε «άξιοι της μοίρας» μας, αλλά θα μας δαχτυλοδείχνουν σαν ιδανικούς αυτόχειρες και πρότυπους δειλούς του ξεπεσμού.

…Η γελοία μειοψηφία των αριστερών αηδιών, παγιδεύει την κοινωνία σε αποπροσανατολσιμούς και ασημαντότητες, και η ζέχνουσα συστημικότητα της «δεξιάς ελπίδας» προετοιμάζει εμβαθύνσεις στην καταστροφή.

…Η «μπάλα» είναι σ΄εμάς, κι αυτό το «εμείς» πρέπει να αποδειχθεί στην πιο καθαρή και άμεση και τελεσίδικη πράξη.

…Και καμιά σχέση δεν έχει το παρόν, με τις ξενόδουλες μανούβρες του 2015… τότε το ερώτημα ήταν έτσι διατυπωμένο που προσφερόταν για «αναγνώσεις» και χάρη σε αυτή την αλχημεία ο προδοτικός Σύριζα του χιλτονικού πορνείου «έκανε παιχνίδι»…

…Να πλημμυρίσουμε το Σύνταγμα, όλοι όσοι δεν είναι αρκούντως ξεφτιλισμένοι ώστε να αυτοϊκανοποιούνται με πληκτρολόγια και παραγωγή εκλογικεύσεων για την ψοφοδεή τους κακομοιριά, όσοι δεν βολεύονται στη γενική αμηχανία, όσοι δεν σπεκουλάρουν με τις εθνικές λαϊκές ανάγκες και αγωνίες χτίζοντας πολιτικάντικα μικρομάγαζα… Και στα τσακίδια ο «ρεαλισμός» του κάθε γραφικού της «σύνεσης», από αυτούς που ζουν για να δικαιολογούνται….

…Να πλημμυρίσουμε την πλατεία σύμβολο των δημοκρατικών μας παραδόσεων, και να μείνουμε εκεί, εκατοντάδες χιλιάδες, σε μια Κατάληψη Υπερήφανης Εθνικολαϊκής Παράδοσης, σε μια περικύκλωση της δημοκρατικής μας καρδιάς που είναι χρόνια κατειλημμένη από την Αχρειότητα.

…Και να απαιτήσουμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!…» Συμφωνούμε με τη χρήση του όρου Μακεδονία, ή κάθε παραγώγου του, για τον εθνοκρατικό ονοματολογικό προσδιορισμό αλλότριας κρατικοπολιτικής οντότητας;» ΝΑΙ ή ΟΧΙ… απλά, καθαρά, οριστικά πράγματα!…. Δεν επιβάλλουμε όνομα σε ξένη χώρα, αλλά δεν της επιτρέπουμε να κάνει επιλογή με δικά μας ιστορικά, πολιτισμικά «υλικά»… δηλαδή, μόνο εμείς δεν έχουμε δικαιώματα σ’ αυτό τον κόσμο;..

…Να μην επιτρέψουμε την έξοδο των χιλτονιστών από τη Βουλή χωρίς να έχει οριστεί Δημοψήφισμα

…Εμείς δεν καίμε την πόλη μας, δεν ονειρευόμαστε μάταια «μπάχαλα» σαν τα τηλεχειριζόμενα του γελοίου ρουβικωνισμού, μα ούτε αποθέτουμε τη μοίρα και τη βαθύτερη προοπτική μας στην «ωρίμανση των συνθηκών»…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ενεργοποίηση των θεμελιωδών της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, την κατεξοχήν διαδικασία έκφρασης της βούλησης του Κυρίαρχου Λαού.

…Δεν πρόκειται για τυπική διαχειριστική κατάσταση, οπότε η δημοκρατία εξαντλείται στην κυβερνητική, ή και στην κοινοβουλευτική απόφαση

…Είναι ΟΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, και ο μόνος αρμόδιος είναι το υποκείμενο-θεμέλιο της δημοκρατικής τάξης, ο λαός, σε μια υπερταξική σύστασή του αφού το διακύβευμα είναι το Πολιτισμικό. Είναι της ιστορικής μας συλλογικότητας….

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο