Από τον Γκοτζαμάνη στον Μπουτάρη

Από τον Γκοτζαμάνη στον Μπουτάρη


του Νίκου Σταθόπουλου

…Ναι, υπάρχει ένα σύγχρονο παρακράτος, ένα φοβερό παρασκήνιο που εμπλέκει μεθοδικά τη χώρα σε δίνες αποδόμησης.

Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε συμβολικά, για να τρομοκρατηθούν οι δυνάμεις του αντιμοναρχικού και αντιξενοκρατικού πατριωτισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

…Αν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με το σήμερα, αυτές αφορούν την αναλογία ανάμεσα σε κείνες τις μαχητικές φωνές και όλους όσοι σήμερα αντιστέκονται στην παγκοσμιοποιητική εθνοαποδόμηση που συνυφαίνεται οργανικά με την κοινωνική καταστροφή και με τον πόλεμο (βάθεμα της υποτέλειας σε ΝΑΤΟ και ΗΠΑ…).

…Τον Λαμπράκη δεν τον «έφαγε» ο «καθαρός φασισμός» αλλά οι ξενοκίνητοι παρακρατικοί μηχανισμοί (στελεχωμένοι από παλιούς δωσίλογους, Χίτες και έμμισθους εθνικόφρονες) που ήταν τα εργαλεία για τη χουντική εκτροπή της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

…Σήμερα, αυτή την εκτροπή την εκφράζουν οι δεξιοί θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού, οι «σύγχρονοι αριστεροί» της ευρωδουλίας και οι «εξωκοινοβουλευτικοί φιλεleft» της παγκοσμιοποιητικής «αεθνικής ταξικότητας».

…Η σύγκριση του Γκοτζαμάνη με την επίθεση στον «πολυπολιτισμικό πλασιέ του «ευρωοικονομισμού» Μπουτάρη, δείχνει και ιστορική άγνοια και πολιτικάντικη σπέκουλα και καραμπινάτο συνωμοτισμό.

Σήμερα το «τρίκυκλο» το οδηγεί ο Π. Κωνσταντίνου, με άτυπο «παράδοξο» γκουρού του τον Μπουτάρη και κοινό χρηματοδότη τον Σόρος, τον Πάιατ και τον Γιουνκέρ.

….Και θύμα του «τρίκυκλου» αυτού είναι η εθνική συλλογικότητα, η συλλογική υπόσταση της δημοκρατικής πατρίδας.

….Μέσω της «αντίφα» νεοτρομοκρατίας και της σχετικής παραμόρφωσης της πραγματικότητας, υποβάλλεται μια ψευδέστατη αναπαραγωγή του παρελθόντος που σκοπό έχει να κουκουλώσει τις πραγματικές αντιθέσεις και να μοντάρει «αγωνίες» εκτός τόπου και χρόνου.

…Δεν είναι πρωτότυπο… είναι η παγκόσμια νεοφιλελέ στρατηγική, που σκεπάζει την αχαλίνωτη επίθεση των σύγχρονων ελίτ με τα φανταιζί κουρέλια του «αναστημένου φασισμού».

…«Φασίστες» είναι συλλήβδην οι αρνητές του παγκοσμιοποιητικού οδοστρωτήρα, και «αντιφασίστες» είναι οι άμεσοι ιεροκήρυκες και οι έμμεσοι ατζέντηδες της Νέας Τάξης.

…Ο Γκοτζαμάνης των φρικτών ημερών μας είναι ο «Μπουτάρης», το «τρίκυκλο» είναι τα «δικαιώματα» και η «πολυπολιτισμικότητα» και ο «Λαμπράκης» είναι η σφαδάζουσα εθνική πραγματικότητα και συνείδηση….


 

Αφήστε ένα σχόλιο